Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Οι τραπεζοϋπάλληλοι στο φιλέ: Έτοιμη για σερβίς η ομάδα βόλεϊ του ΣΥΕΤΕ

 ...αναδημοσίευση από το www.ert.gr και το sports.ert.gr...


Δραστήριο κύτταρο του εργασιακού αθλητισμού στο χώρο των τραπεζών, αποτελεί ο σύλλογος υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ).

Για την ομάδα βόλεϊ του ΣΥΕΤΕ μας μίλησε ο Αντώνης Γεωργικόπουλος.


 

-Πρόκειται για καινούργια ομάδα;

-Στο παρελθόν είχαμε ομάδα βόλεϊ που ατόνησε για κάποια χρόνια και φέτος κάναμε σχετική πρόσκληση, ανταποκρίθηκαν 13 εργαζόμενοι και ξαναφτιάχτηκε.

-Οργανωτικά ποια είναι η σχέση με την ΟΤΟΕ;

-Η Ομοσπονδία έχει γραμματεία αθλητισμού και σε αυτήν συμμετέχουν από τα Δ.Σ. των συλλόγων που είναι μέλη της, αυτοί που έχουν αρμοδιότητα τον Πολιτισμό και τον αθλητισμό. Από εκεί και πέρα γίνονται και συντονισμοί ανά άθλημα για τα πρωταθλήματα που οργανώνει η Ομοσπονδία.

-Στο ΣΥΕΤΕ έχετε και ομάδες άλλων αθλημάτων;

-Ναι και εκτός από το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της ΟΤΟΕ επειδή στην Εθνική Τράπεζα έχουμε 7-8 ποδοσφαιρικές ομάδες υπάρχει και ειδικό πρωτάθλημα της Εθνικής.




-Το βόλεϊ πότε ξεκινάει τη δραστηριότητά του;

-Τέλη Μάρτη με αρχές Απριλίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

-Σε ποιους χώρους αθλούνται οι συμμετέχοντες;

-Κάθε ομάδα βρίσκει το χώρο που χρησιμοποιεί για προπονήσεις και για έδρα, εμείς στο βόλεϊ του ΣΥΕΤΕ έχουμε το Σ.Ε.Φ. και κάνουμε μια προπόνηση τη βδομάδα.
-Είναι πρωτάθλημα λεκανοπεδίου Αττικής;

-Ναι, βέβαια στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ομάδα μπάσκετ του ΣΥΕΤΕ που συμμετέχει με άλλες σε εργασιακό πρωτάθλημα.

 

-Με δεδομένο τα βαρύ πρόγραμμα που δημιουργεί ο συνδυασμός δουλειάς και oικογενειακών υποχρεώσεων, τι σας προσφέρει ο εργασιακός αθλητισμός;

-Εμείς κάνουμε καθιστική δουλειά και ο αθλητισμός μας βοηθάει και στην κίνησή μας και στο να έχουμε πιο καθαρό μυαλό. Επίσης μας προσφέρει ευχαρίστηση, άλλωστε αρκετοί από τους συναδέλφους που συμμετέχουν, είχαν σε άλλες εποχές ενεργή συμμετοχή σε ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους, οπότε συνεχίζουν την επαφή τους με αυτό το άθλημα που τους αρέσει.

Συνέντευξη: Νάσος Μπράτσος