Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Φοίνικας Αγίας Σοφίας-Διαγόρας Ικαριας:1-1





το 0-1 με το πέναλτι της Κούλας Κατέχη

Έφτασε στη βρύση αλλά νερό (διπλό) δεν ήπιε. Πάντως και η εκτός έδρας ισοπαλία είναι επιτυχία σε βάρος αντίπαλου που έχει τον ίδιο στόχο και τον φιλοξενεί στο δεύτερο γύρο και η εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή.

Η ομάδα της Ικαρίας προηγήθηκε στο 72' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Κούλας Κατέχη, ενώ η Αληθινή Κουτσού σε αρκετές περιπτώσεις λαχτάρησε τη γηπεδούχο ομάδα και ένα δεύτερο γκολ για το Διαγόρα θα ήταν απολύτως δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα.


Τελικά ένα σουτ των γηπεδούχων στο 83' που βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, κατά τον επόπτη πέρασε τη γραμμή και έτσι ήρθε η ισοφάριση για τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Από την οπτική μας γωνία δεν μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα για το αν πέρασε ή όχι.

Περίπου 200 καριωτες στο γήπεδο, πήραν τη "μάχη" της εξέδρας για άλλη μία φορά και εμψύχωσαν μέσα σε φίλαθλα πλαίσια την ομάδα.

  Στη φωτο ο Διαγόρας όπως παρατάχτηκε στο δημοτικό γήπεδο Ρέντη "Σ. Μελισσουργός".

Η αποστολή του Διαγόρα: Καρίμαλη, Καστανιά, Κατέχη Β., Συργιάννη,Χαϊντούλη, Παπαϊωάννου,Κουτσού, Κοτσαμπά, Ξενάκη (85΄ Κράτσα), Ζαννή (60' Κατέχη Κ.), Καλιμούκου, Στενού, Κάπελλα, Σοφούλη, Γενούζου, Καρούτσου.

Υ.Γ. και όπως είπε σε ρυθμό απαγγελίας, κάποιος φίλος του Διαγόρα στην εξέδρα:
Σαββάτο κάνω τάματα προς την Παναγία
νάμαι καλά την Κυριακή
να βλέπω Ικαρία..


...στο FB της ΕΡΤ...