Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Στη βιβλιοπαρουσίαση ”Γιδοπροβάτεια” της Αγγελικής Παριάρου στην Αθήνα


...αναδημοσίευση από την Ικαριακή Ραδιοφωνία...


Στον εκδοτικό οίκο Όστρια η συμπατριώτισσα μας Αγγελική Παριάρου παρουσίασε την συγγραφική της δημιουργία με τίτλο ”Γιδοπροβάτεια” στο κοινό της Αθήνας.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε…



    Η τρελή συγγραφέας αποφασίζει να μάθει να οδηγήσει ένα τρακτέρ! Αλλά τελικά καταλήγει να ”μετρήσει” κατηφορικά κάμποσα χωράφια… Και εκεί που ετοιμάζεται να συνατήσει τον δημιουργό, συναντά δύο χαμογελαστά πρόβατα! Και έτσι άρχισαν όλα… Μια κανονικότατη πολιτεία με κατοίκους πρόβατα, η οποία βρίσκεται σε πόλεμο με μια άλλη που κατοικείται από γίδια… Πολλά ευτράπελα συμβαίνουν και η αφηγήτρια βρίσκεται άθελα της μπλεγμένη στη δίνη ενός ανόητου πολέμου ανάμεσα σε άμυαλα ζώα, που τελικά δεν διαφέρουν και πολύ από τον πολιτισμένο κόσμο των ανθρώπων.

Η παρουσίαση στο αθηναϊκό κοινό το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 αγκαλιάστηκε από την Ικαριακή Παροικία της Αθήνας αλλά και φίλους εκτός Ικαρίας, για την ”Γιδοπροβάτεια” μίλησαν, ο Δημοσιογράφος Νάσος Μπράτσος, ο Φιλόλογος Γιώργος Πλακίδας και η Ηθοποιός Ηλέκτρα Τσακαλία.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την Βιβλιοπαρουσίαση.


Να ευχηθούμε στην συμπατριώτισσα και Ραδιοφωνικό Παραγωγό της Ικαριακής Ραδιοφωνίας Αγγελική Παριάρου, καλοτάξιδη η νέα της συγγραφική προσπάθεια.