Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Το Αιγαίο παίζει μπάσκετ στην Καλλιθέα



Ομοιότητες είχαν τα δύο παιχνίδια της πρεμιέρας των μπαράζ των πρωταθλητών Αιγαίου για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Οι έμπειρες ομάδες της Καλλιθέας Ρόδου και του ΒΑΟΛ Χίου, κέρδισαν εύκολα τις νεανικές και με εμφανή αέρα ανανέωσης, ομάδες του Ίκαρου Ικαρίας και του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια Νάξου. Στο πρώτο παιχνίδι οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου ζορίστηκαν μόνο μέχρι το ημίχρονο. Τα δεκάλεπτα με πρώτο τον Ίκαρο, 12-9, 26-35, 39-57, 53-81.Μεγάλος απών για εξωαγωνιστικούς λόγους, ο αρχηγός του Ίκαρου Στέργιος Μυτιληνού.

Ρεπό είχε ο Παπάδος Γέρας που μπαίνει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την Πέμπτη.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο ΒΑΟΛ Χίου από νωρίς επέβαλε το ρυθμό του και κέρδισε τους Ναξιώτες εύκολα (τα δεκάλεπτα 24-11, 50-18, 63-34, 70 -49). Τα νέα παιδιά του Ίκαρου και του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, πήραν εμπειρίες, έδειξαν δυνατότητες και παρά τις εύκολες νίκες των αντιπάλων τους, μας έκαναν να φύγουμε από το γήπεδο με την ελπίδα ότι υπάρχει αύριο και γίνεται δουλειά που τραβάει παίκτες από τις υποδομές.

Οι αγώνες συνεχίζονται μεχρι και την Κυριακή και φυσικά για άλλη μία χρονιά θα είμαστε εκεί στο κλειστό γήπεδο του Έσπερου Καλλιθέας (ουδέτερο γήπεδο για τις ομάδες που παίρνουν μέρος στο ειδικό τουρνουά ανόδου).