Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ:21-16



Δεύτερη νίκη για την περυσινή πρωταθλήτρια στο χάντμπολ και χρειάζεται άλλη μια για να ανέβει ξανά στο βάθρο. Την άλλη βδομάδα πάνε στον ΠΑΟΚ και αν ηττηθεί και τις δύο φορές ο τίτλος θα κριθεί στη Νέα Ιωνία. Το ημίχρονο έληξε 9-8 και τελικό σκορ 21-16.

Στη ροή του αγώνα ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε και βρέθηκε μπροστά με 0-4 στο 7'.10'' για να ροκανίσει τη διαφορά ο ΟΦΝΙ έως το τέλος του ημιχρόνου όπου στο 28'.24'' πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 9-8 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού το πέναλτι της Κολοτζίεσκα (ΠΑΟΚ) απέκρουσε η τερματοφύλακας του ΟΦΝΙ Μάγδα Κεπεσίδου. Στην επανάληψη η Νέα Ιωνία πέρασε μπροστά με χαρακτηριστικό τα εύστοχα πέναλτι της Κύπριας Πάπα και ορισμένα θεαματικά τέρματα της Τσάκαλου.

Η διαφορά ήταν συνεχώς 4-5 τέρματα υπέρ του ΟΦΝΙ (χαρακτηριστικά στο 25'.38'' ήταν 19-14). Το τελικό 21-16 ήταν δίκαιο και πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο τερματοφύλακες είχαν αρκετές σωτήριες επεμβάσεις. Κορυφαιες του ΟΦΝΙ η τερματοφύλακας Κεπεσίδου και οι Τσάκαλου και Πάπα. Από τον ΠΑΟΚ οι Τζέριτς και Τσαουσίδου.

Έγιναν συνδέσεις με την ΕΡΑ Σπορ για ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα.