Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Aυλαία στα μπαράζ με άνοδο της Α.Ε. Σαντορίνης



Του χρόνου πάλι μπαράζ πρωταθλητών Αιγαίου για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία στο μπάσκετ ανδρών. Στην τελευταία μέρα η Αναγέννηση Σάμου κέρδισε τον ΒΑΟΛ Χίου με 62-59, ενώ πρέπει να πούμε ότι 0.15΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα ο ΒΑΟΛ έχασε αιφνιδιασμό, που ίσως δημιουργούσε άλλα δεδομένα. Γενικά οι Χιώτες ροκάνισαν τη διαφορά, αφού στο ημίχρονο έχαναν με 37-27 (στο πρώτο δεκάλεπτο 15-10) και στο τρίτο δεκάλεπτο με 53-42. Έτσι έμειναν χωρίς νίκη σε τρεις αγώνες.

 Έτσι με το αποτέλεσμα αυτό η Α.Ε.Δικαίου στον αγώνα που ακολουθούσε με την Α.Ε.Σαντορίνης, έπρεπε να κερδίσει με +8 για να ανέβει αυτή. Τελικά νικητές ήταν οι Σαντορινιοί με 67-63 (δεκάλεπτα 19-11, 34-28, 50-45 και 67-63).

Οι Δωδεκανήσιοι προσπάθησαν και πήγαν στο 57-57 ενώ έμενε 1.57 για τη λήξη του αγώνα, δεν μπόρεσαν όμως να τον πάνε στην παράταση μήπως και διεκδικήσουν το +8. Είχαν και παράπονα για τη διαιτησία σε ορισμένες φάσεις. Ζεστή ατμόσφαιρα από τους φίλους των δύο ομάδων, με κόρνα οι φίλαθλοι της Κω, με τον Γιάννη Ιωαννίδη οι Σαντορινιοί.

Ας ελπίσουμε του χρόνου να μην γίνουν οι επιλογές των τελευταίων χρόνων, που εκεί που οι αγώνες ήταν κοντά στο Πάσχα, μετατέθηκαν το καλοκαίρι, με πολλές ομάδες να είναι σε αγωνιστική απραξία, άρα να μην ξεκινούν τα μπαράζ με τις μηχανές τους στο φουλ και να έχουμε εκπλήξεις, αλλά και τη ζέστη να δημιουργεί συνθήκες Σαχάρας.

 Aνοίξτε το θέμα να δείτε φωτο και από τους δύο αγώνες.