Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Η ΕΤΕΡ εκφράζει τη συμπαράστασή της στους συναδέλφους της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας εκφράζει τη συμπαράστασή της στους συναδέλφους της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και στον αγώνα που δίνουν για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στα Μ.Μ.Ε.

Έπειτα από την τροποιητική απόφαση της κυβέρνησης για μείωση στο μισό του κατώτατου αριθμού εργαζομένων ανά ειδικότητα, μας δημιουργούνται ερωτηματικά για το πώς η κυβέρνηση με αυτή την απόφαση θα πολεμήσει τη διαπλοκή στο χώρο των media.


Είναι ξεκάθαρο πως η ενέργεια αυτή σε καμία περίπτωση δεν διασφαλίζει τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία στους εργοδότες να προωθήσουν τα σχέδιά τους για ελαστικές και απορρυθμισμένες σχέσεις εργασίας. Τέτοιες προτάσεις άλλωστε διατυμπανίζει (υπαγορεύει;) καιρό τώρα γνωστό εργοδοτικό γραφείο…

Εκφράζουμε την ανησυχία μας για τον τρόπο (απουσία ενημέρωσης) και για το χρόνο (εν μιά νυκτί) της απόφασης και για τις επερχόμενες εξελίξεις στο χώρο των Μ.Μ.Ε. γενικότερα, καθώς φαίνεται το τοπίο να παραμένει θολό παρά τις περί του αντιθέτου κυβερνητικές εξαγγελίες.