Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

«Πρόσβαση σε δημόσια αγαθά Ο αθλητισμός την εποχή της κρίσης»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ
«Πρόσβαση σε δημόσια αγαθά
Ο αθλητισμός την εποχή της κρίσης»


   Δε φτάνει που το εισόδημα της λαϊκής οικογένειας μειώνεται με πολλαπλούς τρόπους, η πρόσβαση στα δημόσια αγαθά γίνεται ολοένα πιο ακριβή και δύσκολη. Δυστυχώς και ο αθλητισμός δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η δημοτική αρχή αντί να σταθεί απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές προχωράει ένα βήμα ακόμα πιο πέρα. Η πρόσβαση στο δημοτικό στάδιο της  Αργυρούπολης γίνεται μετ’ εμποδίων.

Οι μη κάτοικοι πληρώνουν πεντάευρο μηνιαίο χαράτσι ενώ και η ειδική κάρτα εισόδου αποθαρρύνει όσους δε θέλουν να μπλέξουν με τη γραφειοκρατία. Παράλληλα η ιατρική βεβαίωση γίνεται το πιο χυδαίο άλλοθι στις απαράδεκτες ελλείψεις σε ιατρική επίβλεψη.

   Η συνέλευση που δημιουργήσαμε από την πρώτη μέρα ανοίγει το στάδιο, κάνει μαζικές παρεμβάσεις τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους εμπλεκόμενους φορείς κόντρα στις απειλές και τους τραμπουκισμούς.


   Δυστυχώς η δημοτική αρχή αρνείται ακόμη και το διάλογο  βαφτίζοντας  νόμο και τάξη τα χαράτσια και ανοίγοντας  επικίνδυνους δρόμους για την επιβολή αντίτιμού και σε άλλες κοινωνικές παροχές.
   O διάλογος όμως γίνεται στις συνελεύσεις και στις τακτικές μας συναντήσεις. Από αυτή τη σκοπιά θέλουμε να σας καλέσουμε όλους και όλες στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση. Ας μην ξεχνάμε ότι η πρόσβαση στις κοινωνικές παροχές είναι υπόθεση όλων μας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/4 στις 18:00 στο στάδιο Αργυρούπολης (Κύπρου & Τριπόλεως)
Θα μιλήσουν:
Νάσος Μπράτσος (Συγγραφέας)
Γιώργος Μπουγάτσος (Γιατρός)
Περιοδικό HUMBA (www.humbazine.gr)

Συνέλευση για το Άνοιγμα του Σταδίου Αργυρούπολης
anoixtostadio.wordpress.com