Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Νέες ανακοινώσεις συμπαράστασης στο Δ. Καμαρινόπουλο - Όλοι/ες στα δικαστήρια στις 8/1/2016

Στις προκλήσεις απαντάμε με αλληλεγγύη και κινητοποιήσεις. Από τώρα να ετοιμάσουμε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια. Η ρήση "εκεί που μας χρωστάνε, μας παίρνουν και το βόδι", στην περίπτωση του φυγόδικου πρώην ιδιοκτήτη του Flash, Π. Κυριακίδη, θα διαψευστεί πανηγυρικά.



 1)ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕΡ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

9 Δεκεμβρίου 2015
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕΡ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ εκφράζουν την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράταξή τους  στον διωκόμενο από την εργοδοσία πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο.

 Συγκεκριμένα ο ιδρυτής της ΕΤΕΡ και τότε Πρόεδρός της Δημήτρης Καμαρινόπουλος καλείται να παραστεί στο Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ως κατηγορούμενος για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» για τις ανακοινώσεις της ΕΤΕΡ την 11η και την 14η Ιουλίου 2011 σχετικά με τις τότε κινητοποιήσεις των εργαζομένων τεχνικών στον ραδιοσταθμό Flash 96, κατόπιν εγκλήσεως της εταιρείας Flash ΑΕ και του Π. Κυριακίδη.

Σήμερα που όλοι γνωρίζουν ότι η ιδιοκτησία Κυριακίδη ισοπέδωσε τον παλαιότερο και συγχρόνως έναν από τους κορυφαίους ενημερωτικούς ραδιοσταθμούς της χώρας και άφησε απλήρωτες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία και τους εργαζόμενους χωρίς μισθούς, χωρίς αποζημιώσεις, χωρίς καν δικαίωμα στο επίδομα ανεργίας, εύλογα ανακύπτει η απορία. Πώς θα εκπροσωπηθεί ο  φυγόδικος πρώην ιδιοκτήτης του Flash εναντίον ενός πολίτη, στον οποίο οφείλει ποσό άνω των 100.000 ευρώ από απλήρωτα δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, οφειλές που κατά μεγάλο μέρος αναγνωρίζονται μάλιστα από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ενώ για το υπόλοιπο μέρος οι σχετικές αποφάσεις εκκρεμούν

Οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, καταδικάζουν απερίφραστα τη δίωξη του πρώην προέδρου της ΕΤΕΡ, θεωρώντας ότι πρόκειται για άλλη μια ευθεία βολή κατά της ελεύθερης δράσης των ανθρώπων του Τύπου αλλά και κατά του  αναφαίρετου δικαιώματος του συνδικαλίζεσθαι.

Τέτοιες διώξεις ενάντια στην  ελεύθερη έκφραση και τη  συνδικαλιστική δράση που πλήττουν τη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία θα μας βρουν μαχητικά και αποφασιστικά αντίθετους, υπογραμμίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι οι άνθρωποι του Τύπου δεν τρομοκρατούνται, δεν φιμώνονται και θα συνεχίσουν να ασκούν το λειτούργημά τους, αντιστεκόμενοι στην ασυδοσία της εξουσίας και στους κατασταλτικούς μηχανισμούς που αυτή αυθαίρετα και βίαια προσπαθεί να επιβάλλει

Οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ  στηρίζουν τον διωκόμενο πρώην πρόεδρο της ΕΤΕΡ και βρεθούν αλληλέγγυες στο πλευρό του την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου του 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00πμ έξω από την αίθουσα του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και έχει κληθεί να παρουσιαστεί.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ


2)ΠΟΣΠΕΡΤ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ τ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΕΡ
                                                                                        Αγία Παρασκευή 9-12-2015

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει και στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα στους ηρωικούς συνδικαλιστές που ΔΕΝ γονατίζουν και υψώνουν το ανάστημα τους απέναντι στο άδικο, που  στηρίζουν τις ΣΣΕ και τα δίκαια των εργαζομένων και της εργατικής τάξης μέσα από τους αγώνες τους.

Πόσο μάλλον στο συνάδελφο - μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ και τ. Προέδρου της ΕΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, που δικάζεται κατηγορούμενος για ανακοινώσεις του Σωματείου του, καλώντας τους εργαζόμενους σε απεργιακές κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις.

Η δίωξη γίνεται κατόπιν εγκλήσεως του FLASH 96 και του φυγόδικου Π. Κυριακίδη, κατηγορούμενου για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, που αφού χρωστά στον Καμαρινόπουλο 100.000 ευρώ από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις και μάλιστα προέρχονται από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ζητά και τα ρέστα.  Όσο για τη διοίκηση του FLASH που βρίσκεται εκεί και χάρη των αγώνων του εργαζόμενου Δημήτρη Καμαρινόπουλου, τους τονίζουμε ότι οι επιθέσεις απέναντι στους εργαζόμενους, τους συνδικαλιστές και τα σωματεία τους, θα μας βρει όλους ενωμένους απέναντι στις αυθαιρεσίες τους, τη συκοφάντηση, την τρομοκράτηση και την καταδίωξη εργαζόμενων και συνδικαλιστών και δεν θα τους περάσει.

Η δίκη γίνεται στις 8 / 1 / 2016, Παρασκευή, στο Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να διατρανώσουμε σε όλους ότι η συνδικαλιστική δράση δεν ποινικοποιείται όσο κι αν το προσπαθούν «νταβατζήδες», κυβερνήσεις, κουαρτέτα.

Ο αγώνας για την προάσπιση των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων και των εργοδοτών που με αυταρχικό τρόπο προσπαθούν να ποδοπατήσουν και να τελειώσουν την αλληλεγγύη και το δικαίωμα αντίστασης στις πολιτικές εξαθλίωσης θα είναι διαρκής και ανυποχώρητος, γιατί οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη τους, τα μνημόνια και όσους τα πρεσβεύουν.

Η απάντηση  μας είναι  πάντα μία : Αλληλεγγύη - Αντίσταση και Αγώνας !

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ  ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ  ΤΕΤΟΙΕΣ  ΔΙΩΞΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!

Θα κλιμακώσουμε τους αγώνες και τη δράση μας και δεν θα τους περάσει.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ !

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ





3)Η ΕΣΗΕΑ συμπαρίσταται στον πρ. Πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δ. Καμαρινόπουλο



Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο, ο οποίος διώκεται για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» για τις ανακοινώσεις της ΕΤΕΡ την 11η και την 14η Ιουλίου 2011 σχετικά με τις τότε κινητοποιήσεις των εργαζομένων τεχνικών στον ραδιοσταθμό «Flash96», κατόπιν εγκλήσεως της εταιρείας Flash ΑΕ και του Π. Κυριακίδη.

Σημειώνεται ότι ο Π. Κυριακίδης ο οποίος παραμένει φυγόδικος, κατηγορείται για βαρύτατα ποινικά αδικήματα και σύμφωνα με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις,  χρωστάει στον διωκόμενο Καμαρινόπουλο ποσό άνω των 100.000 ευρώ από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις!

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο τον πρώην Πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο και θα βρεθεί στο πλευρό του την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου του 2016 στις 9 π.μ. έξω από την αίθουσα του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου έχει κληθεί να παραστεί ως κατηγορούμενος.

Δηλώνει απερίφραστα ότι η συνδικαλιστική δράση δεν μπορεί να ποινικοποιείται ούτε οι άνθρωποι των ΜΜΕ να τρομοκρατούνται και να φιμώνονται, όπως επιχειρεί ο φυγόδικος Π. Κυριακίδης με την ενέργειά του κατά του πρώην Προέδρου της ΕΤΕΡ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ