Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, υποψήφιου με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνας, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, για την ανάληψη από τον φύρερ Μιχαλολιάκο της πολιτικής ευθύνης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα



"Στη φυλακή, όχι στη Βουλή, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, μετά την ανάληψη ευθύνης από τον Μιχαλολιάκο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ο φύρερ  της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος ανέλαβε σήμερα  την ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στα δύο χρόνια από την επίθεση του τάγματος εφόδου της Νίκαιας στο Κερατσίνι, όταν μαχαίρωσαν και άφησαν αιμόφυρτο τον Παύλο Φύσσα. 

 
Τα ψέματα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής ότι πρόκειται τάχα για «πολιτική δίωξη»(!) τα παραδέχεται ο ίδιος ο αρχηγός των ταγμάτων εφόδου, με την ανάληψη της ευθύνης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Έτσι αποδέχτηκε ότι πράγματι διευθύνει μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση όπως καταγγέλλει εδώ και χρόνια το αντιφασιστικό κίνημα.

Το εργατικό κίνημα και η νεολαία χρειάζεται να απομονώσουν αποφασιστικά τους νεοναζί δολοφόνους. Ετσι ανοίγουμε το δρόμο για μια κοινωνία χωρίς ρατσισμό και φασιστική βαρβαρότητα
Είναι ώρα να τους στείλουμε εκεί που ανήκουν, στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Είναι ώρα να προχωρήσει η δίκη ώστε να τιμωρηθούν και να μπουν στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Καμία ψήφος στη ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου. Κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή γίνεται μαχαίρι στα χέρια των ναζί.
Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!
Πάρτε μέρος μαζικά στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις, στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτέμβρη στις 6μμ και στην Αθήνα, στις 25 Σεπτέμβρη στις 7μμ στην Ομόνοια."