Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ψηφίζουμε δαγκωτό Ικαρία



 Πραγματικό περιστατικό όπως μας το διηγήθηκαν πριν λίγες μέρες: Νέος διευθυντής σε Τράπεζα του νησιού (όχι Ικαριώτης, άρα χωρίς να ξέρει πρόσωπα και πράγματα). Πηγαίνει για συναλλαγή 90χρονη που έχει εν ζωή μάνα 112χρονη η οποία βαστάει καλά και κρύβεται από τα κανάλια, γιατί όσοι αιωνόβιοι μίλησαν στα ΜΜΕ τα τίναξαν πολύ σύντομα μετά τις συνεντεύξεις.


Λέει η 90χρονη στο διευθυντή της τράπεζας: "μήπως μπορείτε να με εξυπηρετήσετε κατά προτεραιότητα γιατί πρέπει να πάω να φροντίσω τη μαμά μου".

Αμέσως ο διευθυντής ενημερώνει τους ντόπιους υπαλλήλους να ενημερώσουν τους συγγενείς της γριάς να έρθουν να τη μαζέψουν γιατί φαίνεται ότι το έσκασε αφού τα έχει χαμένα με αυτά που λέει.

Αφού οι τραπεζοϋπάλληλοι χτυπιούνται κανένα τέταρτο από τα γέλια (και οι υπόλοιποι πελάτες μαζί τους) παίρνει την απάντηση ότι η γριά καλά τα λέει, εκτός αν θέλει να ειδοποιήσουν τη μάνα της να έρθει να συμμαζέψει την κόρη. Ο διευθυντής ακόμα να συνέλθει.

Y.Γ. προφανώς και δεν κάνουμε (λόγω του τίτλου της ανάρτησης) το κορόιδο για τις εκλογές. Να φύγει λίγο η αύρα των σύντομων διακοπών μας και θα πάρουμε δημόσια θέση.

Υ.Γ.2 οι φωτο με την πρασινάδα στους δρόμους είναι μια εκπληκτική εμπειρία για τζόκινγκ και περπάτημα με απίστευτη θέα και ακόμα πιο απίστευτες μυρωδιές.