Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

"Θερμή" υποδοχή στον Παντελή Καψή από τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ρόδου (Video-Photo)

...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...


"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ελιάς και πρώην υφυπουργό της υλοποίησης του μαύρου στην ΕΡΤ, Παντελή Καψή, επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ρόδου πριν από λίγο στο Δημαρχείο Ρόδου, όπου επεδίωξε να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ρόδου με πανό που έγραφαν "Το μαύρο του Καψή δεν έχει θέση στην Ευρωβουλή" και "Δεν κάνουμε διάλογο με ψεύτες" και με την παρουσία και στήριξη όλων των υπολοίπων δημοσιογράφων περίμεναν τον κ. Καψή και με τον τρόπο τους του έδωσαν το μήνυμα τους.
Οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να μην αντιπαρατεθούν λεκτικά με τον κ. Καψή, παραμένοντας εκτός της αίθουσας που θα έδινε συνέντευξη. Εντός της αίθουσας ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μαστής, ως εκπρόσωπος όλων των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων, του ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παραβρεθούν στην συνέντευξη, διαμαρτυρόμενοι για το μαύρο στην ΕΡΤ, για τις απολύσεις των δημοσιογράφων και για την πλήρη ισοπέδωση στην πολιτική του.
Ο κ. Καψής προσπάθησε να ανοίξει διάλογο αραδιάζοντας ανακρίβειες για την ΕΡΤ και τις ΕΡΑ, χωρίς φυσικά να μπορεί να πείσει κανένα.
Τόσο ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, όσο και ο περιφερειάρχης απουσίαζαν από τα γραφεία τους και έτσι δεν κατάφερε να τους δει όπως θα ήθελε... Στο δημαρχείο υπήρχε διακριτική παρουσία της ασφάλειας Ρόδου.

http://erarodou.blogspot.gr/2014/05/video-photo.html

Videos
https://www.youtube.com/watch?v=Q1IpIruT1-0
https://www.facebook.com/photo.php?v=636760729746275