Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ένας χρόνος από το "μαύρο" στην ΕΡΤ - Σύσκεψη στο ΕΚΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Στις 11 Ιουνίου κλείνει ένας χρόνος από το φασιστικό «μαύρο» στην ΕΡΤ που προσπάθησε να επιβάλλει η μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Ένα χρόνο μετά οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αποδεικνύουμε καθημερινά ότι δεν μπορούν να φιμώσουν το δίκιο, δεν μπορούν οι εντολολήπτες της κυβέρνησης, να σταματήσουν τον αγώνα για αξιοπρέπεια , για δουλειά , για τους θεσμούς για της αξίες , για ζωή, δεν μπορούν να βάλουν «στον γύψο» τη δημοκρατία.

12 μήνες μετά, τα εκτρώματα που προσπάθησε να στήσει η κυβέρνηση με όποιο όνομα και αν τους έδωσε (ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ) συνεχίζουν να παραπαίουν ανάμεσα στην υπολειτουργία, τα σκάνδαλα, την κακοδιαχείριση , την ρουσφετολογία , την αδιαφάνεια, την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και την φτηνή προπαγάνδα.

12 μήνες μετά, εμείς, συνεχίζουμε με πίστη τον αγώνα για την ΕΡΤ, για την ενημέρωση, για τις δουλειές μας, για την αξιοπρέπεια μας για τη δημοκρατία.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Συντονισμός Ενάντια στα Κλεισίματα, τις Διαθεσιμότητες, τις Ιδιωτικοποιήσεις και τις Εργολαβίες, καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλα τα σωματεία, τις ομοσπονδίες και τις συλλογικότητες την Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου) σε κοινή σύσκεψη για να οργανώσουμε στις 11 Ιουνίου τη δική μας απάντηση στον ένα χρόνο από «το μαύρο».

Την ενότητα και τον κοινό αγώνα για να ανατρέψουμε αυτούς και την πολιτική τους.
Ο πανικός μιας κυβέρνησης που προσπαθεί με την καταστολή να σταματήσει τους αγώνες μας είναι φανερός.
Θα κλιμακώσουμε τους αγώνες και τη δράση μας και δεν θα τους περάσει.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή την κυβέρνηση που καταδυναστεύει τα όνειρά μας, το μέλλον μας, τη ζωή μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ,
ΠΟΥ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ . ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ