Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Νέα Ιωνία - Γιούχτας: 0-0





To άγχος των γηπεδούχων για τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης, που θα εξασφάλιζαν την παραμονή στην κατηγορία και η σφιχτή άμυνα των κρητικών που είχαν τον ίδιο στόχο, ήταν οι λόγοι για το στείρο 0-0 στον αγώνα της Νέας Ιωνίας και του φιλοξενούμενου Γιούχτα.

 Ελάχιστες ευκαιρίες, ανορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης, από παίκτες που έχουν δείξει ότι έχουν πολλαπλάσιες δυνατότητες, οδήγησαν τις δύο ομάδες στο να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα και σε συνδυασμό και με άλλα αποτελέσματα, να καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει γνωστό το αποτέλεσμα της ένστασης της Νέας Ιωνίας για τον αγώνα με τον Ρούβα στην Κρήτη (θυμίζουμε είχε έρθει ισόπαλος), αλλά και η εξέλιξη στον αγώνα Ατρομήτου Πειραιά - Πεύκης που είχε διακοπεί στο ημίχρονο.

Συνεπώς αυτοί οι παράγοντες, ίσως να τροποποιούν - ξεπερνούν τις αρχικές εκτιμήσεις του σχολίου. Σκληρό καρύδι οι κρητικοί, στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με 1-0, ενώ στον αγώνα κυπέλλου, η Νέα Ιωνία είχε προκριθεί στα πέναλτυ.