Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Π. Κωνσταντίνου: Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος, Κακλαμάνης ανοίγουν τις αγορές την Κυριακή παρέα με τα ΜΑΤ




Δήλωση του δημοτικού συμβούλου Αθήνας και υποψήφιου δήμαρχου με την "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας", Πέτρου Κωνσταντίνου στην Ερμού για την επιθεση των ΜΑΤ:
https://www.youtube.com/watch?v=b4ONr7bhpQY&feature=youtu.be


"Τα ΜΑΤ "βγήκαν στις αγορές" συνεχίζοντας στο δρόμο του Στουρνάρα που φόρτωσε στις πλάτες μας νέο τοκογλυφικό δάνειο. Χτύπησαν τους απεργούς για  χάρη των μεγαλοκαταστηματαρχών που μπορούν να εκβιάζουν με απόλυση τους εργαζόμενους. Άλλωστε τα μικρομάγαζα δεν έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν. Χτύπησαν νέους εργαζόμενους, έριξαν χημικά με τυφλό μίσος αδιαφορώντας ακόμη και για μικρά παιδιά που βρίσκονταν εκεί.


Βαδίζοντας προς την Εργατική Πρωτομαγιά να θυμίσουμε στο Δήμαρχο Καμίνη το αίτημα των εργατών «Οχτώ ώρες δουλειά, οχτώ ώρες ανάπαυση, οχτώ ώρες ύπνο» διότι δεν του θυμίζει απολύτως τίποτα αφού η προτεραιότητα του είναι τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών.


Όσο δε για τον πολιτικό απατεώνα Σπηλιωτόπουλου, το τσιράκι του Σαμαρά και του Στουρνάρα, θυμάται ότι είναι πιστός χριστιανός και σταυροφόρος κατά του Ισλάμ καθημερινά πλην Κυριακής διότι την αφιερώνει στο πραγματικό θεό που πιστεύει, το κέρδος των καπιταλιστών. Από κοντά και ο με το ζόρι ¨αντάρτης» της ΝΔ Νικήτας Κακαλμάνης στη στήριξη των πιο αδίστακτων συμφερόντων που διαλύουν την αργία των εργαζόμενων.
Χρειαζόμαστε ένα νέο Σικάγο για να ξηλώσουμε τις επιθέσεις των καπιταλιστών!".