Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η επιστροφή του "Φονέα", ο Μητσάρας και το πρωτογενές πλεόνασμα



Γκράν γκινιόλ στον Ταύρο, με το Φωστήρα να παίρνει στο 91΄ το εισιτήριο για τα play pff ανόδου στην Α΄ εθνική. Αν τα καταφέρει θα είναι ημεγάλη επιστροφή του "Φονέα των γιγάντων", μετά από τέσσερις δεκαετίες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά εκτός από μια κοντινή κεφαλιά του Ρουγκάλα στο 32' που βγήκε άουτ, το μόνο κέρδος τους ήταν αρκετά κόρνερ. Να σημειώσουμε ότι στον Ηρακλή παίζει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χρήστος Πατσατζόγλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών είχε τις ευκαιρείες καθώς στο 50΄ σούτ-φάουλ του Πατσατζόγλου βγήκε ελάχιστα αουτ, ενώ ο Μπομάλ στο 70΄ και στο 77', σούταρε από καλή θέση για να διώξει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Φωστήρα Γιαννιώτης.

Κι ενώ οι φίλοι του Φωστήρα αποχωρούσαν απογοητευμένοι από το γήπεδο, στο 91΄ ο Λεοντίου σούταρε μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των ευβοιωτών Αθανασόπουλος και μετά την εκτέλεση του κόρνερ, στο κομφούζιο που συνέβη μέσα στην περιοχή, ο Τασουλής έκανε το 1-0 για να "πάρει φωτιά" το γήπεδο και ο εκφωνητής της μικροφωνικής του γηπέδου να δίνει τα ρέστα του.

 Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάκη Βιβλιοδέτη παλαίμαχου παίκτη της χρυσής εποχής του Φωστήρα, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Παρόν στο γήπεδο, σχολιάζοντας με το δικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα και ο γνωστός Μητσάρας.

...αναδημοσίευση από το ertopen...