Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Προέκυψε θέμα στο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας με τις αυτοδιοικητικές επιλογές

...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...


Θέμα φαίνεται να έχει προκύψει στο ΣΥΡΙΖΑ στην Ικαρία, σχετικά με τις επιλογές του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μιλώντας στην Ικαριακή Ραδιοφωνία, στην εκπομπή ''Η Άποψη του Νότου'' με τον Δημήτρη Φιλιπποπολίτη της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου 2014 ο Πάνος Λάμπρου μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ,  αναφέρθηκε στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην στηριχτεί η υποψηφιότητα του απερχόμενου Δημάρχου Ικαρίας Χριστόδουλου Σταυρινάδη στις επερχόμενες εκλογές του Μαίου.
Ακούστε το ηχητικό: http://ikariaki.gr/panos-lamprou-kamia-stirixi-stavrinadi-apo-ton-siriza/


Aργότερα, σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.ikariamag.gr αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, τοπικής οργάνωσης του νησιού:


Ο ΣΥΡΙΖΑ Ευδήλου στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Ικαρίας Σταυρινάδη

Ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης Ευδήλου του ΣΥΡΙΖΑ

"Η κομματική οργάνωση Ευδήλου του ΣΥΡΙΖΑ ΙΚΑΡΙΑΣ σε συνεδρίαση μελών του κόμματος,που έγινε στον Ευδηλο 26-2-2014 ασχολήθηκε  με τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση και την κατάσταση,που έχει διαμορφωθεί και μετά από σχετική συζήτηση αποφάσισε να συμμετάσχει στις τοπικές εκλογές στηρίζοντας και συμμετέχοντας στον συνδιασμό του Δημάρχου Ικαρίας Χριστόδουλου Σταυρινάδη".


Υπενθυμίζεται ότι και στις εκλογές του 2010 είχε υπάρξει διαφοροποίηση των επιλογών μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν άλλοι στήριξαν τον κ. Σταυρινάδη και άλλοι την Αυτόνομη Συσπείρωση Πολιτών Ικαρίας (ΑΣΠΙ), που συμμετέχει στις εκλογές του 2014 με υποψήφιο το δημοτικό σύμβουλο Ηλία Γαγλία.