Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

2ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ύστερα από σχετική απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας που επικυρώθηκε από τη  Γ.Σ., αποφασίστηκε η διοργάνωση 2ημέρου εκδηλώσεων στις 6 και 7 Ιουλίου στην Ικαρία. Στο 2ήμερο αυτό υπάρχει η πρόθεση να προσκληθούν σύλλογοι εργαζομένων και επιτροπές αγώνα από όλη τη χώρα και ιδίως από περιοχές, με τις οποίες συνεργαστήκαμε από κοινού στις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Θέμα της εκδήλωσης είναι οι εξελίξεις στην υγεία, οι εφαρμοζόμενες πολιτικές και το κίνημα αντίστασης που πρέπει να οικοδομηθεί απέναντί τους.

Σκοπός του διημέρου, το οποίο θα είναι ανοιχτό στον κόσμο, είναι ο συντονισμός μας σε επίπεδο πρωτοβάθμιων σωματείων, προκειμένου οι μάχες που έρχονται να δοθούν με καλύτερους όρους.

Θεωρώντας πως ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει με τις εμπειρίες του στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, σας προσκαλούμε στο νησί μας για το διήμερο που διοργανώνουμε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ:

    ΣΑΒΒΑΤΟ 6/7 συνάντηση συντονισμού σωματείων
    ΚΥΡΙΑΚΗ 7/7  Εκδήλωση με θέμα ¨ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΝ: τοπικές εμπειρίες και κινηματικές απαντήσεις.

Ήδη υπάρχουν συμμετοχές από τα νοσοκομεία Μολάων, Αμαλιάδας, 7ου ΙΚΑ, Θριάσιου, Χίου, Λήμνου, Νάξου και από το συντονιστικό νοσοκομείων Αθήνας.

Λόγω τροποποίησης των δρομολογίων των πλοίων, αναμένεται η απάντηση από τους εργαζόμενους της Μυτιλήνης.

Τηλ. επικοινωνίας: 6983754736, 6972514095