Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Nα πληρωθούν οι άνεργοι από τα σεμινάρια - συγκέντρωση τη Δευτέρα στο Υπ. Εργασίας




Αθήνα, 24 Απριλίου 2013

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
THN ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ
 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, Μ. Δευτέρα, 29/4, 12.00 μ.μ. έξω από το Υπ. Εργασίας (Σταδίου 29)


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ, εκφράζει και πάλι τη διαμαρτυρία του για την συνεχιζόμενη καθυστέρηση της καταβολής της επιδότησης των άνεργων συναδέλφων που παρακολούθησαν το «σεμινάριο επιδοτούμενης κατάρτισης των άνεργων δημοσιογράφων με σκοπό την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας»
 Με πάγια αρχή του τη στήριξη των μελών της Ένωσης που αντιμετωπίζουν τη μάστιγα της ανεργίας, και εν όψει της διαδικασίας διεκδίκησης δύο νέων επιμορφωτικών επιδοτούμενων προγραμμάτων για άνεργους δημοσιογράφους, το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ υπογραμμίζει την αναγκαιότητα διαφάνειας, φερεγγυότητας και αξιοπιστίας στο χειρισμό παρόμοιων προγραμμάτων από τους καθ’ ύλην αρμόδιους και υπεύθυνους, προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες πιθανές σκιές υπονόμευσης και φαλκίδευσης των συνεχιζόμενων προσπαθειών συνδρομής και ενίσχυσης των άνεργων συναδέλφων μας. Και το υπουργείο Εργασίας οφείλει  να το λάβει σοβαρά υπόψη του αυτό στο σχεδιασμό επόμενων ανάλογων δράσεων επιδοτούμενης κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων, αλλά και άλλων κλάδων ανέργων, για να μην βρεθούμε και πάλι στη δυσάρεστη θέση αναζήτησης και καταλογισμού ευθυνών.
 Στο πλαίσιο αυτό διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση την ανάγκη επίσπευσης των όποιων διαδικασιών εκκρεμούν εκ μέρους του Υπουργείου Εργασίας, προκειμένου οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης με “Voucher”, να λάβουν, έστω και καθυστερημένα, την επιδότηση που δικαιούνται.
 To Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ, δηλώνει και πάλι την διαμαρτυρία του για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της πληρωμής στους δικαιούχους του προγράμματος και καλεί τους άνεργους συναδέλφους μέλη της Ένωσης σε συγκέντρωση-παράσταση τη Μ. Δευτέρα 29/4/2013 και ώρα 12.00 το  μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29, Αθήνα).


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΗ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29/4/2013, 12.00 μ.μ  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σταδίου 29, Αθήνα)

Για το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ

 Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας
 Θέμης Κ. Μπερεδήμας                                           Θανάσης Αλατάς