Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

"Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να προβούμε σε καταλήψεις σε λιμάνια και στο αεροδρόμιο"


Κείμενο που έχουν αναρτήσει στο Facebook οι φίλαθλοι του Πολυκράτη Σάμου:

Μετά από πολλές συνωμοσίες και πολλά μαγειρέματα σήμερα η ομοσπονδία πήρε νέα απόφαση σύμφωνα με άρθρο στο επίσημο sait της και κατοχυρώνει τον αγώνα του Πολυκράτη με τον Μίλωνα υπέρ του Μίλωνα. Είναι μια απόφαση βόμβα που αποτελεί άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο στον Ελληνικό αθλητισμό . Δεν μπορεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ κ. Βασιλακόπουλος να παίρνει μονός του αποφάσεις χωρίς να ρωτάει και να υπολογίζει τα μέλη του υπόλοιπου συμβουλίου και να αλλοιώνει τα εθνικά πρωτάθλημα με το έτσι θέλω . Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι την τρίτη ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δέχτηκε επίσκεψη στο γραφείο του από τον πρόεδρο της Πεντέλης, τον Δήμαρχο της Πεντέλης και τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ, εκεί είχαν όσο χρόνο χρειάζονταν να μαγειρέψουν της αποφάσεις τους και να δουν πως θα ρίξουν τον Πολυκράτη και θα σώσουν την Πεντέλη. Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε κανέναν να παίξει με τα λεφτά του κόσμου της Σάμου και να χαλάσει της κυριακάτικες γιορτές μας.
Σαν φίλαθλοι του Πολυκράτη είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε και να μην αφήσουμε να συμβεί αυτό . Θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο και μέσο . Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να προβούμε σε καταλήψεις σε λιμάνια και στο αεροδρόμιο. 
Πρέπει να ακουστούμε σε όλη την Ελλάδα και να μάθει όλος ο κόσμος το πρόβλημα μας . Καλούμε όλο τον κόσμο της Σάμου , τους τοπικούς άρχοντες του νησιού και όλους τους συλλόγους της Σάμου να σταθούν στο πλευρό μας.
Καλούμε όλους τους πολιτευτές του νησιού μας να φτάσουν το πρόβλημα μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο και να το προβάλουν τα ΜΜΕ .
Ταυτόχρονα καλούμε την διοίκηση του Πολυκράτη να πάρει δημόσια θέση ,με σχετική επιστολή και να σταματήσει τον διάλογο και την διπλώματα με την ομοσπονδία και το "κύριο" Βασιλακοπουλο . Αυτοί μονό μας κοροϊδεύουν και προσπαθούν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε .
Καλούμε την διοίκηση να μην συμμετάσχει στις επόμενες φάσεις τον πανελλήνιων πρωταθλημάτων παίδων και έφηβων .
Απορίας άξιον είναι ότι η διοίκηση της Πεντέλης διαβεβαίωνε με απολυτή σιγουριά από την Κυριακή ότι ο Μίλωνας θα πάρει το ματς στα χαρτιά. Μήπως είχαν προσωπική ενημέρωση από τον πρόεδρο ?????
Γιατί η ΚΕΔ έκλεισε τα ματιά στο video του αγώνα Παπάδος Γέρας – Πεντέλη οπού είχαμε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ της Πεντέλης και στέρησε από την ομάδα της γειτονικής Μυτιλήνης την δεινότητα διεκδίκησης της δεύτερης θέσης που μπορούσε να την οδηγήσει στην Β εθνική ??? Εξετάζουν όσα video τους συμφέρουν ??
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκωθεί και η ομάδα της Κηφισιάς που έχουν ακριβώς ίδια περίπτωση στον αγώνα Τρίκαλα – Κηφισιά στην Α2 ??
Τόσο δύσκολο είναι για την ομοσπονδία να στηρίξει πέντε ομάδες του αιγαίου στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ??
Σε δυο χρόνια στις εθνικές κατηγορίες έχουμε δει πάρα πολλά και μάθαμε πάρα πολλά , είχαμε την τύχη να είμαστε σε ένα ακριτικό μέρος και να μην έχουμε τελικά την δύναμη που θα έπρεπε για να διαμορφώνουμε αποφάσεις.
Καλούμε για άλλη μια φορά την ομάδα μας να εξετάσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα γειτονικά πρωταθλήματα της Τουρκίας. Μπορεί να μας στεναχωρεί αυτό άλλα εκεί μας οδηγούν αυτοί οι κύριοι.
Πραγματικά κρίμα , μας κάνουν να σιχαθούμε τον αθλητισμό και μας οδηγούν μακριά από αυτόν .
Όλοι πρέπει να αντιδράσουμε και θα αντιδράσουμε, δεν θα μείνει έτσι αυτό .


Ένα νησί , μια ομάδα , μια αγάπη
οι φίλαθλοι του Α.Ο.ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ !!!!