Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κούπα για τον Ίκαρο, μέσα στη Σάμο


Εντυπωσιακός ο ΠΑΣ Ίκαρος πήρε το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣ Σάμου, κερδίζοντας στο εθνικό στάδιο Σάμου (με παρουσία εκδρομέων-φιλάθλων από την Ικαρία), τον Πυθαγόρα από το Πυθαγόρειο της Σάμου, με 3-0 (ημίχρονο 1-0). Συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και στο samossport.blogspot.gr που μετέδωσε live τον τελικό. Την ίδια ώρα, λόγω απεργίας στην ΕΡΤ, το "Αλάτι της γης", μετέδιδε σε επανάληψη ικαριώτικο γλέντι με το βιολί του Ν. Φάκαρου και το χορευτικό του συλλόγου "Άρτεμις Ταυροπόλος".  Στο PC το τόπι, στην TV το βιολί, σε μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες.


Τα γκολ για τον νικητή και κυπελλούχο  πέτυχαν ο Τσαμπής στο 33' το 1-0, ο Περρής στο 75΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του  και το τελικό 3-0  διαμόρφωσε  ο Τσαρνάς στο 84΄.



Π.Α.Σ. Ίκαρος (Στρατής Λακιός) :  Αγγέλικας, Μπρατσής, Μαυρομάτης, Χατζηλάμπρου, Τσαμπής, Παράλλαιμος, Κοτσορές, Πούλος, Περρής  Τσαρνάς, Πετσέτας.

Πυθαγόρας ( Αναγνώστου): Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Σαράντου, Μαντσιούδης,  Σανίτσας,  Βαγιανός,  Κατσίκας,  Ευαγγέλου, Βελάνης Στ. ,  Τριανταφύλλου,  Κοκκινάκης