Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελία για τις προκλητικές προσαγωγές μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
τηλ.: 2132063582, 6948369941, 6934535084, 6932828964
20/2/2013
 
Καταγγελία για τις προκλητικές προσαγωγές μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
 
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την προσαγωγή τεσσάρων νέων, μελών της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, λίγο πριν την μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και έξω από τα γραφεία του Νέου Αριστερού Ρεύματος, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Με το που βγήκαν από τα γραφεία του ΝΑΡ για να πάνε στην απεργιακή συγκέντρωση οι τέσσερις νέοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας Δίας, οι οποίοι είχαν στήσει«καρτέρι» λίγο παρά κάτω από τα γραφεία του ΝΑΡ! Πρόκειται για προκλητική στοχοποίηση πολιτικής οργάνωσης της Αριστεράς, που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
Οι τέσσερις νέοι μεταφέρθηκαν στην αρχή στο αστυνομικό τμήμα Καλλιδρομίου και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων(!), χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Αφού τους κράτησαν ώρες και ύστερα από έντονο διάβημα αντιπροσωπείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι τέσσερις νέοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πρόκειται για καταφανή προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού, η οποία προφανώς και θα πέσει στο κενό. Η αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έθεσε έντονα το ζήτημα της σύλληψης έξω από τα γραφεία πολιτικής οργάνωσης, γεγονός για το οποίο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσαν ότι δεν έδωσαν ανάλογες εντολές.
Ας σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί, η κυβέρνηση της τρομοκρατίας και η αστυνομία προχώρησε σε πλήθος προσαγωγών, ειδικά νέων σε ηλικία αγωνιστών και μελών νεολαιών της Αριστεράς.
Η απόπειρα τρομοκράτησης και φακελώματος μέσω της μεθόδου της «προσαγωγής», δηλαδή της απαγωγής για αρκετές ώρες από την αστυνομία,έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο!
Η κρατική, κυβερνητική,αστυνομική τρομοκρατία δεν μας φοβίζει! Θα ανατραπεί μαζί με την πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης.