Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Nα γυρίσουν πίσω όλοι όσοι απολύθηκαν στον ALPHA 98,9

Αθήνα, Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013


Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου
Συνεχής αγώνας για επιστροφή στην εργασία τους
όλων των απολυθέντων απεργών του ραδιοσταθμού ALPHA 98,9


Η διοίκηση του ραδιοσταθμού ALPHA 98,9 (συμφερόντων Κοντομηνά) μετά την εκτέλεση με δικαστικό επιμελητή δικαστικής απόφασης για εγκατάσταση του απεργού της ΕΤΕΡ στην θέση και τα καθήκοντα προσωπικού ασφαλείας και για την αντιμετώπιση στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, πράγμα που παρεμπόδιζε η εν λόγω διοίκηση, προχώρησε στην απόλυση όλων των απεργών, μελών της ΕΤΕΡ.
Η απόλυση των απεργών καταδεικνύει σε όλους μας το επίπεδο ασέβειας προς τις δικαστικές αποφάσεις που επιδεικνύει η διοίκηση του ραδιοσταθμού ALPHA 98,9.
Η προκλητική στάση των διοικούντων τον ALPHA 98,9 έχει σαφώς πηγή και αιτιολογία. Η πολιτική ασυλία των μιντιαρχών πηγάζει από την κυβερνητική ανοχή προς τους μιντιοκράτορες.
Απολύουν απεργούς, επί μήνες αφήνουν απλήρωτο το προσωπικό, τρομοκρατούν με την ποινή της απόλυσης τους εργαζόμενους για να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις κατά παράβαση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, επιτρέπουν την εργασία στις δημόσιες συχνότητες προσωπικού υπό συνθήκες δουλοπαροικίας (εταιρειών παροχής υπηρεσιών και μπλοκάκια).
Συγκεκριμένα η διοίκηση του ραδιοσταθμού ALPHA 98,9 απέλυσε όλους τους απεργούς τεχνικούς της ΕΤΕΡ εν μέσω κινητοποιήσεων και τους αντικατέστησε με άλλους που έχουν προσληφθεί σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών με την οποία ο ALPHA 98,9 (συμφερόντων Κοντομηνά) έχει συνάψει συμβόλαιο. Η Κούβα του μπατίστα είναι πλέον εδώ.
Η ιδιοκτησία του ALPHA 98,9, νεμόμενη την δημόσια συχνότητα χωρίς να πληρώνει το παραμικρό ποσό για νομή, παρανομεί απολύοντας απεργούς. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση σιωπά. Ως πότε; Γιατί άραγε;
Την ίδια ώρα που το ραδιόφωνο του ALPHA 98,9 ενημερώνει για απεργίες, κρίση κλπ, απαγορεύει αυθαιρετώντας την απεργία στο ραδιόφωνο, αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενούς του και απολύει απεργούς, απαγορεύει την εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την δικαίωση των εργαζομένων. Μέχρι την ανατροπή κάθε στηρίγματος της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.