Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Να γίνουμε όλοι απεργοί! Γενικός ξεσηκωμός τώρα!



Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή καλεί τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης, τους χιλιάδες άνεργους και απλήρωτους του κλάδου, τους ανασφάλιστους και μπλοκάκηδες, να στρατευτούν ενεργά στον ηρωικό αγώνα των εργαζομένων στο Μετρό και τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Να δώσουν τη μάχη της αντικειμενικής ενημέρωσης, να συγκρουστούν με τους εκβιασμούς και την γκεμπελική προπαγάνδα κυβέρνησης και εργοδοτών.


Και την ίδια στιγμή, να αναπτύξουν τον δικό τους αποφασιστικό απεργιακό αγώνα, για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων που έχουν απομείνει όρθια, για τη διεκδίκηση μιας νέας, αξιοπρεπούς συλλογικής σύμβασης εργασίας. Σε αυτό τον αγώνα διαρκείας, οφείλουν και μπορούν να ζητήσουν τη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων, σε κάθε κλάδο.


Μόνο έτσι μπορεί να ανατραπεί, μαχητικά και από τα κάτω, η πολιτική των Μνημονίων, να πέσει η κυβέρνηση του κεφαλαίου και της ΕΕ. Αλλά και να σταλεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, προς κάθε επίδοξο διαχειριστή της ίδιας εγκληματικής πολιτικής, ότι «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει».


Πρωτοβουλία για την Ανατροπή



(Financial Crimes, Αριστερό

Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο,

Σπάρτακος,ανένταχτοι αγωνιστές)