Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η λογοκρισία δεν θα περάσει


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
τηλ.: 2132063582, 6948369941, 6934535084, 6932828964
29/10/2012 
Η λογοκρισία δεν θα περάσει.
Τον τρόμο της συγκυβέρνησης απέναντι στην αλήθεια δείχνει το κόψιμο Αρβανίτη-Κατσίμη
Και νέο κρούσμα κυβερνητικής λογοκρισίας, μετά τη δίωξη του Κ. Βαξεβάνη: Κόπηκε σήμερα το πρωί από τη ΝΕΤ η εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη, ύστερα από αναφορά που …ενόχλησε τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Νίκο Δένδια για το θέμα του βασανισμού στην ΓΑΔΑ των συλληφθέντων αντιφασιστών. Ο τρόμος της άθλιας συγκυβέρνησης απέναντι στην αλήθεια, ο φόβος απέναντι στην λαϊκή οργή που φουντώνει, μετατρέπεται σε άμεση καταστολή οποιασδήποτε δημοσιογραφικής φωνής έχει την αξιοπρέπεια και το θάρρος να αμφισβητήσει το μνημονιακό πέπλο σιωπής.
Η προκλητική κατάργηση, μέχρι νεοτέρας, της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής των Κ. Αρβανίτη – Μ. Κατσίμη δείχνει τον πανικό του θίασου Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη και των αχυρανθρώπων που έχουν τοποθετήσει στη διοίκηση της ΕΡΤ. Της ΕΡΤ που την μεταχειρίζονται, όπως όλες οι κυβερνήσεις, σαν να είναι τσιφλίκι τους, κάνοντας κυβερνητική – κρατική ντουντούκα, το κατά τα άλλα «δημόσιο μέσο», που πληρώνει ο ελληνικός λαός.
Το μαζικό λαϊκό κίνημα, οι μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς, στο πλαίσιο του συνολικού τους αγώνα για την ανατροπή της επίθεσης και της σύγχρονης «χούντας» κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, πρέπει να δώσουν από κοινού την μάχη για να μην περάσει η κυβερνητική επιχείρηση λογοκρισίας.