Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Παρέμβαση στην παρέλαση από τους εργαζόμενους στον "επικοινωνία 94FM"

Τα σημερινά νέα από τον «επικοινωνία 94 FM»: Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Παντελής Βλασσόπουλος πήγε σε συνάντηση με τον Ευ. Στυλιανίδη, ο οποίος όπως τον ενημέρωσαν είχε φύγει για συνάντηση με την τρόικα. Από τους συνεργάτες του κ. Στυλιανίδη, ο Δήμαρχος ζήτησε 500.000 ευρώ για να εισπράξει το σχόλιο ότι είναι δύσκολο και πιο ρεαλιστικό θα ήταν ένα ποσό των 100.000 ευρώ.

Το αποτέλεσμα ήταν να κλειστεί νέο ραντεβού την Τρίτη, με τον κ. Στυλιανίδη, στο οποίο θα προσκληθούν και τα κλαδικά των ΜΜΕ. Συνεπώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι (και οι 100.000 δεν θα έλυναν κανένα πρόβλημα) και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και απεργιακά και με παρεμβάσεις στην τοπική κοινωνία.

Ήδη σε σημερινή τους συνέλευση αποφάσισαν να παρέμβουν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και καλό είναι όσα μέλη των κλαδικών σωματείων των ΜΜΕ μένουν στην ευρύτερη περιοχή, να θυσιάσουν μια ώρα ξεκούρασης ή ένα καφέ και να συμπαρασταθούν δια της παρουσίας τους.

Φωτο από τις πικέτες που ετοιμάζονται, αλλά και από το κοινωνικό παντοπωλείο από το οποίο έγινε διανομή τροφίμων στους εργαζόμενους.