Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑΜΕΙΩΝ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑΜΕΙΩΝ 8:00-11:00 μ.μ. στο πλαίσιο των πανελλαδικών δράσεων της ΠΟΕΔΗΝ Και ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συλλόγου στις 13:00 μ.μ. -όχι στις συγχωνεύσεις -προσλήψεις προσωπικού -καταβολή δεδουλευμένων
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ
Άγ. Κήρυκος 13/09/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο σύλλογός μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΓΝ Σάμου που διεκδικούν την άμεση καταβολή δεδουλευμένων τους από τον Σεπτέμβριο του 2011, την διασφάλιση των εργασιακών και μισθολογικών τους δικαιωμάτων, προσλήψεις για και την επαρκή χρηματοδότηση του νοσοκομείου. Οι κοινοί αγώνες των εργαζομένων στην υγεία με τη συμμετοχή των κατοίκων και φορέων κάθε περιοχής αποτελούν τη μόνη απάντηση στην λαίλαπα των μέτρων τρικομματικής κυβέρνησης-τρόικας που για την υγεία σημαίνουν εργασιακή και μισθολογική εξαθλίωση των εργαζομένων, συγχωνεύσεις-καταργήσεις νοσοκομείων, μεταφορά του κόστους στις πλάτες των ασθενών και την πλήρη κατεδάφιση της δημόσιας περίθαλψης.
Θεωρούμε πως και σε τοπικό επίπεδο οι Σύλλογοί μας πρέπει να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να γίνει όσο το δυνατόν πιο πλατειά και οργανωμένη η πάλη ενάντια σε αυτές τις πολιτικές, συμβάλλοντας από τη μεριά μας σε ένα μέτωπο εργαζομένων και λαού για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.
-ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ
-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ
-ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
-ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο πρόεδρος, Η γραμματέας
Δρούλιας Σωτήρης, Κούβδου Χρυσαυγή