Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κρίσιμη περίοδος για τα δημοτικά ΜΜΕ

Όταν στέλναμε την ανοιχτή επιστολή για τα δημοτικά ΜΜΕ, είχαμε υπ όψιν μας την κατάσταση που επικρατεί και οι πρόσφατες εξελίξεις δυστυχώς την επιβεβαίωσαν ξανά.
Συνέλευση πραγματοποίησαν οι δημοσιογράφοι του Καναλιού 1 στον Πειραιά χτες Δευτέρα. Οι αποφάσεις-διεκδικήσεις οι «πάγιες» αυτής της περιόδου για τα δημοτικά ΜΜΕ, δηλαδή να σταματήσουν οι τρικλοποδιές στις ΣΣΕ από τους δημαρχαίους που παράνομα επιχειρούν να τις ροκανίσουν και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα.
Στα «αζήτητα» της ΕΣΗΕΑ φαίνεται να έχει πέσει ο πολύπαθος «Ξένιος», που όπως μάθαμε στις 19 Σεπτέμβρη υπάρχει δίκη σε βάρος της εργοδοσίας (της προηγούμενης, αλλά η επιχείρηση έχει συνέχεια) και έχουν κληθεί εργαζόμενοι ως μάρτυρες. Υπάρχει και ένα κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε στενός συνεργάτης του Πάγκαλου, ο νυν δήμαρχος (κάθε συνειρμός δεκτός).
Στον «επικοινωνία 94FM» πάσχουν από αμνησία, καθώς για 7,5 μήνες «ξεχνάνε» να πληρώσουν τους εργαζόμενους. Τρέχουν όμως για διάφορες ρυθμίσεις για μεταφορά προσωπικού από το ραδιόφωνο στους ΟΤΑ, άρα για να μην ξεχνάνε αυτό και να ξεχνάνε τις πληρωμές, η αμνησία είναι επιλεκτική. Ποιος είπαμε ότι «έψηνε» τους εργαζόμενους να τα βρουν για τις συμβάσεις χωρίς να ανακατέψουν τα κλαδικά των ΜΜΕ? Ξέρουν τίποτα στη ΔΗΜΑΡ?