Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Πανικάριο Νοσοκομείο - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΝΕΑ Γ.Σ. (εξ’ αναβολής) ΣΤΙΣ 22/8

Από το μπλόγκ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου-Κ.Υ. Ικαρίας
φωτο Χρύσα Καράφτη
Λόγω μη απαρτίας, η γενική συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για τις 8 Αυγούστου θα γίνει εξ’ αναβολής στις 22 Αυγούστου 2012 και ώρα 13:30 μ.μ., μιας και οι καλοκαιρινές άδειες του προσωπκού δεν επέτρεψαν την παρουσία αρκετών συναδέλφων στις διαδικασίες.
Από την άλλη, οι δεσμεύσεις της διοίκησης για καταβολή των δεδουλευμένων τακτικών εφημεριών γιατρών των μηνών ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 (έστω και περικομμένων με βάση το πλαφόν του υπουργείου) μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου, καλλιέργησαν στην πλειοψηφία των συναδέλφων γιατρών του νοσοκομείου μια διάθεση αναμονής μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Βέβαια, όσον αφορά τις πρόσθετες εφημερίες, τηρείται σιγή ιχθύος εκ μέρους υπουργείου και διοίκησης με άγνωστο το εάν και πότε θα καταβληθούν. Όσον αφορά το μη ιατρικό προσωπικό, προχθές καταβλήθκαν οι υπερωρίες του Απριλίου 2012 (έχουν καταβληθεί ήδη ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012, με τον ΜΑΡΤΙΟ να ταξιδεύει μεταξύ ΥΔΕ και νοσοκομείου …).
Πάντως, μεταξύ μιας μειοψηφίας γιατρών (λίγων επιμελητών και των αγροτικών του νοσοκομείου, του ΚΥ Ευδήλου και των περιφερειακών Ιατρείων), συζητιέται έντονα η έναρξη επίσχεσης ανεξαρτήτως των όποιων υποσχέσεων και χρονικών ορίων που θέτει η διοίκηση και μέχρι να καταβληθεί το σύνολο του οφειλόμενου ποσού. Νεότερα άμεσα …
Δρούλιας Σωτήρης