Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πρωτάθλημα Ανδρών: Πρωταθλητής ο Ίκαρος με νίκη επί του Καρλοβάσου

Αν και έχανε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, εν τούτοις ο Ίκαρος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του στα τελευταία λεπτά κι έτσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με νίκη στην έδρα του με αντίπαλο το Καρλόβασι.
Ήταν ένα παιχνίδι (το τελευταίο της αγωνιστικής περιόδου) που δεν μπορεί να γίνει κριτική, αφού βαθμολογικά ήταν αδιάφορο, επειδή ο Ίκαρος εδώ και αρκετό καιρό ήταν πρωταθλητής και το Καρλόβασι αγωνίστηκε με βασικές ελλείψεις. Έτσι κερδισμένοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν και απόλαυσαν τις όμορφες αγωνιστικές στιγμές που χάρισαν οι παίκτες και των δύο ομάδων.
Μετά την περσινή κυριαρχία του Πολυκράτη, ο Ίκαρος επέστρεψε και πάλι στις επιτυχίες και πρόσθεσε ακόμα ένα τρόπαιο στη συλλογή του και θα εκπροσωπήσει το Νομό στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν στην Αθήνα από Τρίτη 19/06 έως και Σάββατο 23/06. Στους αγώνες μπαράζ του Ικάρου θ’ αναφερθούμε κάποια στιγμή αργότερα με τις παρουσιάσεις των αντιπάλων του.
Πολύ καλοί από τον Ίκαρο οι Χατζηνάκης και Τέσκος Γιώργος, ενώ από το Καρλόβασι ο Ροντογιάννης (κορυφαίος του αγώνα), Αγγελής και Χιώτης.
Την απονομή του κυπέλλου αλλά και των μεταλίων έκανε ο α' αντιπρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Βαγγέλης Μαούνης.
Τα δεκάλεπτα: 16-18, 31-35, 39-45, 64-62.
ΠΑΣ Ίκαρος: Τσουρής 3, Μελεσανάκης, Πούλος, Τσαντές Β., Τσαντές Ε., Τέσκος Χ. 5, Μαυρογιώργης, Χατζηνάκης 17, Τέσκος Γ. 16 (2), Χωριάτης 15, Κιουλανής 8.
ΑΣ Καρλόβασι (Λασκαρίδης): Γκιάτας 3, Χιώτης 9 (1), Παπαδόπουλος 1, Ροντογιάννης 31 (6), Μακρής, Φαλλιέρας 6, Αγγελής 8, Ανδρίκου 4.
Διαιτητής: Βουδιώτης Μίλτος.
Πηγή ρεπορτάζ: http://www.samosbasket.gr