Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αθλητικές συναντήσεις με ενδιαφέρον

Το Σάββατο 26/5 στις 5μμ γίνονται μπαράζ κατάταξης - παραμονής στην Α΄ ΕΠΣΑ. Το πρώτο θα γίνει στο γήπεδο Γαλατσίου, μεταξύ του Αστέρα Ζωγράφου και του Αττικού και το δεύτερο στο Π. Φάληρο, μεταξύ της Α.Ε. Ελευθερούπολης και του Ολυμπιακού Λιοσίων.
Την Κυριακή 27/5 στον 9ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος, ο Αχαρναϊκός αναμένεται μέσα στην έδρα του να γιορτάσει την άνοδό του (του αρκεί και η ισοπαλία), αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο Πειραιά. Για τον ίδιο όμιλο, η Τριγλία υποδέχεται στη Ραφήνα τον Εθνικό Πειραιά. Με νίκη ή ισοπαλία παραμένουν στην κατηγορία οι γηπεδούχοι και πέφτει ο Εθνικός. Με διπλό του Εθνικού, σώζονται οι Πειραιώτες και πέφτει η Ραφήνα.
Να μην ξεχάσουμε και τον τελικό κυπέλλου ΕΣΚΑ στο μπάσκετ, την Παρασκευή 25/5 στις 9μμ στο γήπεδο της Εργάνης στο Βύρωνα, με αντιμέτωπους τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και την Α.Ε.Ψυχικού, που μόλις την Κυριακή που μας πέρασε έπαιξαν μπαράζ ανόδου για τη Β΄ εθνική (αν αδειάσουν θέσεις από λουκέτα και συγχωνεύσεις), με τον Ιωνικό ΝΦ να κερδίζει μετά από ένα δραματικό παιχνίδι.