Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ούστ κοπρίτες

Άρχισαν πάλι τα παπαγαλάκια της προβοκάτσιας να τραγουδάνε ζαλισμένα από την εκλογική φάπα που βλέπουν να έρχεται. Άρχισαν να κυκλοφορούν με διαδόσεις, σαν τις κουτσομπόλες της γειτονιάς και όχι με το θάρρος της δημόσιας και ενυπόγραφης πολιτικής θέσης, ότι μετά την επίθεση των νεοναζί στον Π. Ευθυμίου, έγινε επίθεση στον Μ. Χρυσοχοΐδη, από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ακολούθως ξετύλιγαν το παραμύθι για τα "δύο άκρα".
Τώρα αν την επίθεση στον Xρυσοχοΐδη την ανέλαβαν διαδικτυακά και με κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ για απελευθέρωση των επτά που προσήχθησαν, άλλοι πολιτικοί χώροι, αυτό οι παπαγάλοι επιμένουν να το αγνοούν. Προέχει η απέλπιδα προσπάθεια να εμφανιστούν σαν το "μέτρο και η σύνεση", απέναντι "στα δύο άκρα".
Όχι όμως.
Άκρα είναι οι μαζικές απολύσεις και η φτώχεια, που προωθούν οι πολιτικές τους.
Άκρα είναι τα 40χρονα πλοία στο Αιγαίο, η συγχώνευση των νοσοκομείων, τα προβλήματα στις μεταφορές των μαθητών και η εκ περιτροπής εργασία.
Άκρα είναι ότι διαπίστωναν ότι συμφέρει πιο πολύ το ΙΚΑ το κόψιμο του ποδιού ενός διαβητικού, παρά το ανατομικό παπούτσι.
Άκρα είναι τα υποσιτισμένα παιδιά στα σχολεία και οι ηλικιωμένοι που ψάχνουν σκουπιδοτενεκέδες.
Άκρα είναι να ταΐζεις με δις τις τράπεζες και να αυτοκτονεί συνταξιούχος στο Σύνταγμα.
Άκρα είναι να νομοθετείς περικοπές για τον κόσμο, αλλά να μην έχεις ζήσει ποτέ με τη σύνταξη του ΝΑΤ ή του ΟΓΑ, γιατί τα βρήκες όλα έτοιμα από το τζάκι που κρατάς, ή εξαργύρωσες το πέρασμά σου από θέσεις κυβερνητικές θέσεις.
Άκρα είναι οι μίζες του Άκη, τα Βατοπέδια, οι Ζαχόπουλοι, οι άεργοι πλούσιοι πολιτικοί, τα μνημόνια (και για όσους πρόλαβαν να τα διαβάσουν και για όσους όχι).
Άκρα είναι η ατιμωρησία των νεοναζί για χρόνια και ας υπάρχουν στην πλάτη τους δίκες, πώς αλλιώς θα τους χρησιμοποιούσαν στις μεγάλες απεργίες και συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα για να μπαινοβγαίνουν μέσα από τις γραμμές της αστυνομίας. Τις φωτο έξω απο τη Βουλή με τις συγκεκριμένες φυσιογνωμίες από την ΕΘΕΛ να τις ξεχάσουμε? Αλλά γι αυτό επιχειρούν με δολοφονικές επιθέσεις, όπως αυτή εναντίον του προέδρου των φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, να φοβίσουν για να μην αποκαλύπτονται οι πομπές τους.
Ζαλισμένοι από τις αποδοκιμασίες ακόμα και πρώην ψηφοφόρων τους (όπως ο συνταξιούχος στην εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ που γιαούρτωσε το Βενιζέλο), από την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου, από τις πολιτικές διαμαρτυρίες εναντίον τους, τα τσουβαλιάζουν όλα μαζί με τη δράση μιας νεοναζιστικής συμμορίας, από την οποία μέλη συνιστωσών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχουν υποστεί σειρά επιθέσεων, ξυλοδαρμών και μαχαιρωμάτων. Τον Κουσουρή τον ξεχνάτε που χαροπάλευε για μέρες?
Ούστ λοιπόν κοπρίτες, που με διαδόσεις, φήμες και λάσπη νομίζετε ότι θα διασωθείτε.