Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αγγελος Χάγιος (ΑΝΤΑΡΣΥΑ): Το δίλλημα Ευρώπη ή χάος σημαίνει χάος για τους εργαζόμενους

Γραφικό χαρακτήρισε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τις επιχειρήσεις σκούπα εναντίον των μεταναστών, ο Άγγελος Χάγιος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 102 της ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Πολιτικές Όψεις και Απόψεις» με τους Βαγγέλη Σπυριδωνίδη και Κατερίνα Ρενιέρη. Ο κ. Χάγιος χαρακτήρισε εφιαλτικό το σενάριο με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και επισήμανε ότι τέτοιες ενέργειες κρύβουν ένα ευρύτερο σχέδιο αντιμετώπισης όσων προβάλουν αντίδραση.
«Το δίλλημα Ευρώπη ή χάος σημαίνει χάος για τους εργαζόμενους και καταστροφή μέσα στην Ευρώπη», υποστήριξε και πρόσθεσε:
«Αυτοί που σχεδιάζουν τα μέτρα στην Ευρώπη, επιδιώκουν την πλήρη υποταγή και επιθυμούν περνώντας δια πυρός και σιδήρου τα εργασιακά και λαϊκά δικαιώματα, να καταστήσουν την Ευρώπη ανταγωνιστική απέναντι στις αναδυόμενες οικονομίες όπως είναι η Κίνα.»
Για την αριστερά, ο κ. Χάγιος είπε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία σε προγραμματική βάση, ο καθένας θα πάει στις εκλογές με το πρόγραμμά του και στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα μεγάλο παλλαϊκό κίνημα που θα έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις συνθήκες της ζωής του ακόμη και με επανάσταση.
ΠΗΓΗ: 102FM