Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Φιλαθλητικός - Νήαρ Ηστ: 72-70

Αν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κάναμε μια δημοσκόπηση, οι περισσότεροι θα δήλωναν ότι θα περίμεναν μια μάλλον εύκολη νίκη του Φιλαθλητικού, σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση και από τους φιλοξενούμενους μια φιλότιμη προσπάθεια, αν βέβαια το κριτήριο ήταν η βαθμολογική τους θέση και μόνο. Το τελικό απoτέλεσμα 72-70, αλλά και το ημίχρονο 33-33 λένε την αλήθεια για τα όσα έγιναν μεταξύ του Φιλαθλητικού και της Νήαρ Ήστ, δηλαδή ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και αβεβαιότητα μέχρι το τέλος. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο, η υποδεέστερη εμφάνιση ορισμένων στελεχών του Φιλαθλητικού, που στον πρώτο γύρο είχαν καλύτερες αποδόσεις και η εμφάνιση του στυλοβάτη της Νήαρ Ήστ Θέμη Κουπίδη, που κράτησε τους ερυθρόλευκους της Καισαριανής μέσα στο παιχνίδι.
Στα στιγμιότυπα που θα μείνουν στους θεατές του αγώνα, τα δύο καρφώματα του ενός από τους αδερφούς Αντετοκούμπο της ομάδας του Ζωγράφου, ενώ μάθαμε ότι ακολουθεί και τρίτος Αντετοκούμπο, που έρχεται από τα εφηβικά τμήματα. Την άλλη Κυριακή ο Φιλαθλητικός αντιμετωπίζε εκτός έδρας τον Δούκα και η Νήαρ Ήστ υποδέχεται την Αγία Παρασκευή, πάντα για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής στο μπάσκετ.
Διαιτητές: Σκούτας - Σιώκας.
Τα δεκάλεπτα: 19-13, 33-33, 53-52, 72-70.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Αντετοκούμπο Γ., Αντετοκούμπο Θ. 17 (3), Ηλιόπουλος, Γκίκας 7, Μπαζιώτης 7 (1), Τσαμάτος 15, Σαλούστρος 14 (2), Γεωργιάδης 6, Βαρυπάτης, Ανδρεόπουλος 4, Ντιφαντής 2.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καρνέσης): Εμμανουηλίδης 8 (1), Καπετζόγλου 7, Κουπίδης 24 (3), Καραμπάς 4, Μπούτρος, Ψαρόπουλος 15 (3).