Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κατάληψη στο Κ.Α.Τ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Κ.Α.Τ.
ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. - ΑΔΕΔΥ
Κηφισιά 10/2/12
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα, Παρασκευή 10/2/12, το Σωματείο Εργαζομένων ΚΑΤ, βρίσκεται σε διαδικασία κατάληψης των γραφείων της Διοίκησης λόγω της μη πληρωμής των δεδουλευμένων (νυχτερινά, Κυριακές –αργίες) των μηνών Οκτωβρίου & Νοεμβρίου του 2011 και των δεδουλευμένων των συναδέλφων των ιδιωτικών συνεργείων.
Το Δ.Σ. του Σωματείου ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίζει:
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/12, ώρα 7.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ η οποία θα συνεχιστεί για 24 ώρες, στα χειρουργεία του Νοσοκομείου (εκτός από την αίθουσα εκτάκτων), στην οποία και θα συζητήσουμε το πλαίσιο δράσης και τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μας.
• Καλούμε όλους τους συναδέλφους, κάθε ειδικότητας, να στηρίξουν την κατάληψη των χειρουργείων 1ου, 2ου ορόφων και του μικρού χειρουργείου.
• Καλούμε τη Διοίκηση να επιλύσει επιτέλους το πρόβλημα, γιατί είναι ζήτημα επιβίωσης για εμάς.
Ο Αγώνας μας, όχι μόνο δεν στρέφεται ενάντια στους ασθενείς, αλλά αντίθετα διασφαλίζει την πρόσβαση όλων στο Νοσοκομείο:
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, H ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΚΟΥ ΒΟΥΛΑ