Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Άνοιξε τα φτερά του για τον τίτλο ο Ίκαρος

...αναδημοσίευση από το www.samosbasket.gr...
Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση ο Ίκαρος, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Αναγέννηση και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ένας στόχος που φαντάζει πλέον ότι είναι πολύ κοντά και δύσκολος να χαθεί.
Έστω κι αργά για τη φετινή αγωνιστική περίοδο (λόγω των ακτοπλοϊκών δρομολογίων), ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών του Ικάρου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, ένα φίλαθλο κοινό που είχε να δεi εντός έδρας παιχνίδι από τον Μάϊο του 2011, όπου ο Ίκαρος αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Βασιζόμενος στη γνωστή «χημεία» των παικτών του ο Ίκαρος είχε πάντα τον έλεγχο του αγώνα, έπαιξε καλή άμυνα (τον βοήθησε και η δυστοκία της Αναγέννησης), ενώ στην επίθεση δεν ήταν και στην καλύτερή του μέρα, αφού τον δυσκόλεψε κάπως η άμυνα της Αναγέννησης.
Αν λάβουμε υπόψη ότι τα φάουλ ήταν μοιρασμένα (21-21), θα λέγαμε ότι το παιχνίδι κρίθηκε και στις ελεύθερες βολές, αφού τα ποσοστά της Αναγέννησης ήταν τραγικά. Είχε 8/24 βολές, ενώ ο Ίκαρος τα πήγε πολύ καλά που το ποσοστό του ήταν 12/17.
Άλλη μια καλή εμφάνιση για τον Ίκαρο που «έκοψε» τα φτερά της Αναγέννησης και πλέον οδεύει για την κατάκτηση του τίτλου.
Πολύ καλοί από τον Ίκαρο οι Τσουρής – Χωριάτης – Αφοί Τέσκοι, ενώ από την Αναγέννηση που πήγε στην Ικαρία χωρίς Κουτζά – Σταυρινό και Καστρινάκη, πολύ καλός ο Γαλανός.
Τα δεκάλεπτα:11-5, 30-17, 41-27, 56-36..
ΠΑΣ Ίκαρος: Τσουρής 14 (1), Μελεσενάκης 2, Μαυρογιώργης 2, Τσαντές Βασίλης, Τσαντές Λευτέρης, Τέσκος Χαράλαμπος 7, Κιουλανής 4, Χατζηνάκης, Τέσκος Γιώργος 16 (1), Χωριάτης 11, Ζελεπός.
ΑΣΣ Αναγέννηση (Μαραθοκαμπίτης): Τσολακάκης 5, Πρέζε 2, Βαρβούνης Δημήτρης 2, Βαρβούνης Γιώργος 6 (2), Γαλανός 11, Παναγιωτακόπουλος 2, Κατέρης 2, Ζαφειρίου, Λυγερός 1, Τσαρδούλιας 5.
Διαιτητές: Βουδιώτης Μίλτος – Καραδημητρίου Αντώνης.