Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΣ: οργανωμένη άρνηση πληρωμών

...φωτο από το απεργιακό διήμερο 19 και 20 Οκτώβρη, στον Εύδηλο Ικαρίας (το νησί καλύπτεται από το ΕΚΣάμου)...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
• Η αντίσταση του Ελληνικού Λαού και η 48ωρη απεργία, δυσκόλεψαν κυβέρνηση και κόμματα της πλουτοκρατίας να συνεχίσουν ανενόχλητοι την εφαρμογή των αντεργατικών τους επιλογών.
• Τα κόμματα της πλουτοκρατίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), προχώρησαν σε κυβέρνηση, θέλοντας να δημιουργήσουν εκβιαστικά διλήμματα και αυταπάτες στον Ελληνικό Λαό προκειμένου να περάσουν με ενισχυμένη πλειοψηφία τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.
• Απέναντι στο μαύρο μέτωπο της νέας κυβέρνησης - κομμάτων της πλουτοκρατία - κεφαλαίου - Ε.Ε. - ΔΝΤ χτίζουμε το δικό μας μέτωπο αντίστασης, αντεπίθεσης και ταξικής αλληλεγγύης για να τους εμποδίσουμε να περάσουν τα μέτρα φτώχευσης του Λαού.
• Στηρίζουμε τη δημιουργία Λαϊκών Επιτροπών Αγώνα άμεσης ενημέρωσης, παρέμβασης και διεκδίκησης των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα καθημερινά προβλήματα, δεν αφήνουμε να κόψουν το ρεύμα σε κανέναν που δεν μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ, αδυνατεί ή αρνείται να πληρώσει το χαράτσι των ακινήτων,
• Καλούμε τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τους επαγγελματικούς συλλόγους, τις Λαϊκές επιτροπές, να πάρουν αποφάσεις ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ του χαρατσιού των ακινήτων που έρχεται με το λογαριασμό της ΔΕΗ και να συντονίσουν τη δράση τους με αυτή του Εργατικού Κέντρου Σάμου.
• Πληρώνουμε μέσω ΑΤΜ στην τράπεζα μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στη ΔΕΗ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
Παραδίδουμε στα σωματεία μας, στους μαζικούς φορείς και στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, το απόκομμα πληρωμής και το λογαριασμό της ΔΕΗ. Οργανωμένα τα παραδίδουμε στη ΔΕΗ και απαιτούμε να καταργηθούν τα χαράτσια.
ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΕΔΡΑ: ΣΜΥΡΝΗΣ 2 ΤΚ 83 1ΟΟ ΣΑΜΟΣ
ΤΗΛ: 22730 27561 # FAX: 22730 28440 # E-MAIL: eksamou@otenet.gr