Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κινητοποίηση εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας

Συνάδελφοι,
όπως ξέρετε αύριο (Δευτέρα 31/10) ξεκινάει Διημερίδα στην ΕΣΗΕΑ από το Μορφωτικό Ιδρυμα της Ενωσης Συντακτών με θέμα "Κρίση και Εργασία" όπου συζητούν ακαδημαϊκοί, εργατολόγοι, νομικοί και ρεπόρτερ.
Επειδή πιστεύουμε ότι δεν αρκεί να μιλάμε ακαδημαϊκά για την κρίση, πρέπει να την αντιμετωπίσουμε στην πράξη, και καιρό τώρα τη βιώνουμε στο πετσί μας με απολύσεις, μειώσεις μισθών και εργοδοτικές απειλές, θέλουμε να παρέμβουμε αύριο ως απλήρωτοι στην Ελευθεροτυπία.
Γι'αυτό το λόγο θα σηκώσουμε συμβολικά το πανώ της εργασιακής επιτροπής "3 μήνες απλήρωτοι - Να εξοφληθούν τώρα τα δεδουλευμένα" και καλούμε και όσες άλλες συλλογικότητες εργαζομένων - ανέργων - απολυμένων στα ΜΜΕ να συμμετέχουν, με όποιο τρόπο κρίνουν. Η παρέμβασή μας θα γίνει αύριο στις 11 στην αίθουσα που πραγματοποιείται η ημερίδα: Ακαδημίας 11, πρώτος όροφος. Από τις 10 θα είμαστε εκεί για να γράψουμε, συνδιαμορφώσουμε ένα μικρό κείμενο ως "εργαζόμενοι σε κρίση στα ΜΜΕ" - απλήρωτοι, απολυμένοι κλπ. που να μοιράσουμε και πιθανόν να καταθέσουμε στην ημερίδα. Ξέρουμε ότι είναι μια αυθόρμητη κίνση, που αποφασίστηκε τελευταία στιγμή, αλλά όσοι μπορείτε να συμμετέχετε και να συνδιαμορφώσετε την παρέμβαση μας, η συνεισφορά και η άποψή σας θα ήταν πολύτιμη.
εργαζόμενοι από την Ελευθεροτυπία.