Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Αντίστροφη μέτρηση

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ. Οι δύο ομάδες της Νέας Ιωνίας που συμμετέχουν, η Ελευθερούπολη στην Α΄ ΕΠΣΑ και η Αλσούπολη στη Β΄ ΕΠΣΑ, ξεκινουν ως εξής:
Η Ελευθερούπολη την πρώτη αγωνιστική πάει στο Καματερό, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική παίζει επίσης εκτός έδρας στα Σούρμενα. Στη Νέα Ιωνία παίζει την τρίτη αγωνιστική, υποδεχόμενη τον Αστέρα Ζωγράφου, ακολούθως πάει στο Χαραυγιακό και την πέμπτη αγωνιστική υποδέχεται την Α.Ε.Ηρακλείου. Η Α.Ε.Ηρακλείου στην πρεμιέρα παίζει στο Γαλάτσι.
Η Αλσούπολη ξεκινάει εκτός έδρας με το Νεοπεντελικό, ακολούθως υποδέχεται την Αργυρούπολη, μετά πάει στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, γυρνάει στη Νέα Ιωνία υποδεχόμενη τον Κεραυνό Πετρούπολης και την πέμπτη αγωνιστική πάει στον Παπάγο.
Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ ξεκινούν στις 24 και 25 Σεπτέμβρη, ενώ στις 15 και 16 Οκτώβρη ξεκινάει το περιφερειακό, όπου συμμετέχει ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας.
Α’ Κατηγορία
1ος Όμιλος
Ηλυσιακός,ΑΠΟ Κηφισιάς,Διάνα Ηλιούπολης,ΑΕ Μεταμόρφωσης,Αστέρας 2004,Π.Φάληρο,ΠΑΣ Γαλάτσι,ΑΕ Ηρακλείου,Ιάσων,Χαραυγιακός,Αθηναϊκός,Αστέρας Ζωγράφου,Καματερό,Ελευθερούπολη,Ήφαιστος Περιστερίου,Σούρμενα
Β’ Κατηγορία
1ος Όμιλος
Υμηττός,Μαρούσι,Νεοπεντελικός,Αλσούπολη,ΓΣ Αργυρούπολης,Άτταλος,Ελπίδα Αγ.Αναργύρων,Καλαμάκι,Κεραυνός Πετρούπολης,Τόλμη Περιστερίου,Παπάγος,Θρίαμβος Αθηνών,Φωστήρας Ηλιούπολης,Διαγόρας Αιγάλεω,Κολωνός,Πανιώνιος Καισαριανής