Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο αγώνας συνεχίζεται

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα 5 Αυγούστου ολοκληρώθηκε ένα κεφάλαιο από το βιβλίο του αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ).
• Για να μην ξεπουληθεί η τελευταία κρατική αμυντική βιομηχανία.
• Για να μην πάρουν το δρόμο της εργασιακής εφεδρείας – ανεργίας άλλοι 1.040 εργαζόμενοι.
Σ΄ αυτό τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι μας, στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας αλληλέγγυοι, σωματεία, εργατικά κέντρα, Ομοσπονδίες, μαζικοί και κοινωνικοί φορείς, πολιτικές συλλογικότητες και κόμματα, και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στον κοινό αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης των μνημονίων και του Δ.Ν.Τ.
Είμαστε ακόμη ζωντανοί και συνεχίζουμε….
Με τις τελευταίες κινητοποιήσεις μας στείλαμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, δυσκολέψαμε και καθυστερήσαμε τα σχέδια τους που αφορούν εμάς χωρίς εμάς, του Υπουργείου Άμυνας και της διοίκησης των ΕΑΣ. Θα συνεχίσουμε πιο δυνατά, παρά τις παραληρηματικές επιθέσεις και συκοφαντίες που δεν μας αγγίζουν και χαρακτηρίζουν αυτούς που τις ξεστομίζουν και όπως λέει και η παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»!!! Θα συνεχίσουμε πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά μέχρι να τα ματαιώσουμε και να τα ανατρέψουμε.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
• ΤΑ ΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
• ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ως παραγωγική βιομηχανία και ΟΧΙ ως μεσάζοντα προμηθειών ξένων και ντόπιων συμφερόντων, αλλά και πελατειακών σχέσεων που διαχρονικά οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις επέβαλλαν.
• Οι εργαζόμενοι και τα εργασιακά δικαιώματα που τους απόμειναν δεν θα μπουν στην κλίνη του Προκρούστη.
Νέο αγωνιστικό ραντεβού τον Σεπτέμβρη
ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Υμηττός, 5.08.2011
Τα Σωματεία Εργαζομένων ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)
ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΛΑΥΡΙΟΥ, ΜΑΝΔΡΑΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ