Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

"Eίναι ακριβοί και περισσεύουν"

Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας
www.eter.gr
Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των τεχνικών στον ραδιοσταθμό FLASH
Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις στον ραδιοσταθμό FLASH μέχρι και τις 16.00 της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2011 υπερασπιζόμενοι τις θέσεις εργασίας των τριών συναδέλφων μας τεχνικών που η ιδιοκτησία του FLASH σφαγίασε πετώντας τους ξαφνικά στο καλάθι της απόλυσης. Αφού τον τελευταίο καιρό τους έβαλε και έφτιαξαν το σήμα εκπομπής του ραδιοσταθμού συντήρησαν και έφτιαξαν όλο τον τεχνικό εξοπλισμό εκπομπής σήματος του ραδιοσταθμού, αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ότι είναι ακριβοί και περισσεύουν.
Το τραγικότερο όμως είναι ότι όταν εκλήθησαν να πάρουν τις αποζημιώσεις τους και ενώ στον ραδιοσταθμό οι δύο εργάζονται από το 1988 αφού είναι αυτοί που έστησαν τα κεραιοσυστήματα του FLASH τους είχαν με πρόσληψη το 2006!!!
Την ίδια δουλειά έχει κάνει σχεδόν σε όλους τους τεχνικούς, η ιδιοκτησία του FLASH όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο που εσπευσμένα διενήργησε κατόπιν εντολής του ΣΕΠΕ και μετά από καταγγελία της ΕΤΕΡ, η Επιθεώρηση Εργασίας Ν. Ιωνίας.
Καλούμε την ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού να μην σφυρίζει αδιάφορα και επικαλούμενη την «κρίση» να πετά στο δρόμο ανθρώπους με 4 παιδιά, δηλώνοντας ότι το επίδομα τέκνων ανεβάζει το μισθό πάνω από τον μισθό στελεχών της. Οι εργαζόμενοι που απελύθησαν δεν έπαιρναν ούτε ευρώ, ως μισθό, πάνω από την ΣΣΕ μας.
Δηλώνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι η επιστροφή των απολυθέντων συναδέλφων μας είναι μονόδρομος.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Μαρία Γεωργέα