Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Απροκλητη αστυνομική βία σε σύνεδρο της ΠΟΕΣΥ

1)Καταγγέλουμε την αναίτια προσαγωγή (φωτο από το www.zougla.gr) και τις βιαιότητες που υπέστη σε βάρος του ο συνάδελφος μέλος της ΕΣΗΕΑ και των Financial Crimes και σύνεδρος στο 6ο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ (με την Πρωτοβουλία για την Ανατροπή)που ξεκινάει την Παρασκευή, Απόλλωνας Λιακόπουλος. Είδαμε την τηλεοπτική μετάδοση της εφόδου διμοιρίας των ΜΑΤ που βγάζοντάς του την μπλούζα τον χτυπούσε, με μόνο κριτήριο τα μακριά μαλλιά. Μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και γίνονται ενέργειες για την απελευθέρωσή του. Δεν φτάνει που κατέβηκε στην απεργία για να υλοποιήσει την απόφαση της ΠΟΕΣΥ, η οποία ανέστειλε, αλλά δέχτηκε και τις "περιποιήσεις" των πραιτωριανών του Παπανδρέου. Όπως μάθαμε τον "κατηγορούν" με πλημμελήματα για "διατάραξη κοινής ειρήνης" και "αντίσταση κατά της αρχής" και επιχειρούν να τον κρατήσουν απόψε για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο αύριο Πέμπτη.
2)Δείτε φωτο από την απεργία, εδώ:
3)ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
Συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αθήνα 15/06/2011
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
Με χημικά δακρυγόνα και προσαγωγές απάντησε η πανικόβλητη κυβέρνηση σε βάρος των εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών της Πανεργατικής Απεργίας και των ακτιβιστών της Πλατείας Συντάγματος που έδωσαν σήμερα δυναμικό παρών πλημμυρίζοντας τους δρόμους σε μια πρωτοφανή σε όγκο μαζική κινητοποίηση. Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι ο εργαζόμενος στο χώρο των ΜΜΕ Απόλλωνας Λιακόπουλος, εκλεγμένος σύνεδρος στο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, τον οποίο οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αφού χτύπησαν ανηλεώς του έσκισαν τα ρούχα και το μετέφεραν ξεγυμνωμένο στην κλούβα!
Η κυβέρνηση Παπανδρέου προχωράει στο Μεσοπρόθεσμο Μνημόνιο αναζητώντας πλάτες στο Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη και την Μπακογιάννη, παζαρεύει για μια κυβέρνηση συνεργασίας με στόχο να κάμψει τις αντιστάσεις των εργαζόμενων και της νεολαίας που με την σημερινή Γενική Απεργία έστειλαν το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης.
Καλούμε τα συνδικάτα να καταδικάσουν την καταστολή των διαδηλώσεων της Πανεργατικής Απεργίας, να απαιτήσουν την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και να κλιμακώσουν σε διαρκείας τις απεργιακές κινητοποιήσεις ώστε να στείλουν στο σκουπιδοτενεκέ τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Μνημόνιου.
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, 6932828964