Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Α.Ε.Ηρακλείου - Α.Ε.Ελευθερούπολης:1-0

...γειτονικό ντέρμπυ σε ουδέτερο έδαφος...
Με το φτωχό 1-0 που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, η Α.Ε. Ηρακλείου κέρδισε στο ουδέτερο γήπεδο Βριλησσίων (τυπικά ήταν γηπεδούχος λόγω τιμωρίας της) την Α.Ε. Ελευθερούπολης, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ (δεύτερος όμιλος). Με το αποτέλεσμα αυτό διεκδικεί την τελευταία αγωνιστική την άνοδό της στο περιφερειακό πρωτάθλημα, ανάλογα και με τα άλλα αποτελέσματα των συνδιεκδικητών της ανόδου, Μελισσίων και Αγίου Δημητρίου. Βαθμολογικά η Ελευθερούπολη ήταν αδιάφορη, αλλά αγωνιστικά οι κιτρινόμαυροι της Νέας Ιωνίας, έπαιξαν με πάθος και δύναμη για την αξιοπρέπειά τους και την ιστορία τους. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν άλλωστε οι πολλές δυνατές προσωπικές μονομαχίες. Όχι μόνο δεν «έδωσαν» το παιχνίδι, αλλά διεκδίκησαν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα, φτάνοντας πολύ κοντά στην ισοφάριση, που αυτομάτως θα έθετε το Ηράκλειο κατά 99% εκτός στόχων (ανάλογα και με τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών του). Την τελευταία αγωνιστική, η Ελευθερούπολη υποδέχεται τον Αττικό στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας.
ΣΚΟΡΕΡ: 34' Σπυρόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου, Αδαμόπουλος, Απόκοτος
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Σταματίου, Κακαμπάκος (53' Γκόλιας), Καφετζής, Λαμπέρσκι, Ευθυμίου, Καουνάς (31' Διαμαντάκης), Γεωργουδάκης (31' Λαγός), Ντε Μπαρτόλο, Κουτσουδάκης, Ανδρεάδης, Σπυρόπουλος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Ξάνθος, Σπαθούλας, Κoτροζίνης, Παπακουνάδης, Τσιτοφώτος (43' Καρυπίδης), Μπίζας, Αντωνόπουλος (81' Γαρίδας), Πτερούντιος, Ντρέκος (53' Αναστασίου), Γουδέλης, Βλάχος.