Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ελευθερούπολη-Αττικός: 0-2

Aυλαία για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, με τους κιτρινόμαυρους της Νέας Ιωνίας, βαθμολογικά αδιάφορους να χάνουν μέσα στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας, από τον Αττικό με 0-2, κάτω από καιρικές συνθήκες που έκαναν το μυαλό και το σώμα να σκέφτονται τις παραλίες, τόσο για τους αγωνιζόμενους, όσο και για τους λιγοστούς θεατές.
Πιο κινητικός ο Αττικός έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο την Ελευθερούπολη στο μισό γήπεδο, που όμως δεν έδειξε να ανησυχεί, αφού η πρώτη αξιόλογη επίσκεψή της στα καρέ των πράσινων του Κολωνού, έγινεστο 24΄ και ακολούθως στο 35΄. Το 0-1 έγινε με απευθείας χτύπημα φάουλ του Συμεωνίδη στο 37΄ και στο 44΄ ο Τσαγκαβέλης έκανε το 0-2.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο μοιρασμένο μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά εμφανώς κυριαρχούσε η τυπική διαδικασία για τη λήξη του ημιχρόνου και του πρωταθλήματος. Δεύτερη σερί χρονιά στην Α΄ ΕΠΣΑ για την Ελευθερούπολη, που ξεκίνησε από άσχημα έως ανησυχητικά, για να βρει στη συνέχεια το δρόμο της. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που γίνεται σε υγιείς αθλητικές και διοικητικές βάσεις. Του χρόνου πάλι...
Την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα, από το δεύτερο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ κέρδισαν τα Μελίσσια,που ισοβάθμησαν στην κορυφή με την Α.Ε.Ηρακλείου και τον Άγιο Δημήτριο, αλλά υπερτερούσαν στην ισοβαθμία. Αύριο Κυριακή κρίνεται η άνοδος στον πρώτο όμιλο (τελευταία αγωνιστική), όπου στις 5μμ στους Τράχωνες, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ιάσωνα Ιλίου. Και οι δύο ισοβαθμούν στην κορυφή, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για την άνοδο, αφού ο Ιάσωνας είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο και με ισοπαλία που οδηγεί σε ισοβαθμία, υπερτερεί.