Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

"Να χαμηλώ-να χαμηλώναν τα βουνά, Να βλέπαν τον, να βλέπαν τον Περαία"

Να χαμηλώ-να χαμηλώναν τα βουνά Να βλέπαν τον, να βλέπαν τον Περαία Να βλέπανε το Θρύλο μας Που παίζει τόσο ωραία!
Παραφράζουμε το παλιό τραγούδι για τον Ολυμπιακό:
Να χαμηλώ-να χαμηλώναν τα βουνά Να βλέπαν τον, να βλέπαν τον Περαία Να βλέπανε το Κανάλι μας Που γίνονται "ωραία"!
Και το εξηγούμε, με αναδημοσίευση από το blog των Financial Crimes:
Μεγάλο και διακομματικό πάρτυ στο Κανάλι 1. Διασταυρώθηκε ότι ο συνεπώνυμος της απερχόμενης διευθύντριας που αν και δεν τον έβλεπαν στο χώρο εργασίας, μετατάσσεται από το Κανάλι 1 στο Δήμο Πειραιά, είναι ο γιός της, ενω όπως μας καταγγέλουν, στην λίστα βρίσκεται και η επίσης ουσιαστικά ανύπαρκτη ως εργαζόμενη (άλλο τί βρίσκει κανείς στα μισθολόγια), Κ.Α. μνηστή του υιού της διευθύντριας, που θυμίζουμε είχε κάνει παράνομες απολύσεις τεχνικών!!
Κάτι πήρε το αυτί μας και για μια πιο παλιά μετάταξη λογιστή, που θέλει ψάξιμο.
Την ίδια ώρα ο απλός κοσμάκης παραμένει για μήνες απλήρωτος και οι συμβασιούχοι είδαν την πόρτα της εξόδου.
Πόσο τα γνώριζαν και πόσο συννένοχοι είναι μερικοί στην ΕΣΗΕΑ και μερικοί μέσα στο Δημαρχείο?
Υ.Γ. κ. Δημαρά, μετά το πατσαβούρι που σου προσέφερε η εν λόγω κυρία διευθύντρια, με την υποψηφιότητά της στις περιφερειακές εκλογές, μην ξεχάσεις να την πάρεις και στο κόμμα που ακούγεται ότι ετοιμάζεις. Θα προκόψεις με τέτοια στελέχη!!
...δείτε και δύο αναρτήσεις πιό κάτω το σχετικό ΦΕΚ...
2)ETEΡ: Κάποιοι συνεχίζουν το πάρτι απτόητοι
Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας www.eter.gr
Αθήνα, Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011
Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου
.
Κάποιοι συνεχίζουν το πάρτι απτόητοι.
Την ώρα που ο Ελληνικός Λαός βάλλεται αμείλικτα από τα κυβερνητικά μέτρα και οι εργοδότες σουλατσάρουν χρησιμοποιώντας ως χαλί τους εργασιακούς, τους ασφαλιστικούς Νόμους και τις Συλλογικές μας Συμβάσεις Εργασίας, την ώρα που η κυβέρνηση δήθεν ισομοιράζει το όποιο κόστος της «κρίσης» κάποιοι τακτοποιούν τα παιδιά τους, τους κολλητούς τους, πουλημένους συνδικαλιστές, και τους κυνηγούς απεργών με πλασματικούς χρόνους εργασίας, με δήθεν εργασία σε δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και χρησιμοποιούν αυτή την απάτη για να τοποθετηθούν εν μέσω εργασιακών μποφόρ ως δημοτικοί υπάλληλοι στους Δήμους.
Αναρωτιόμαστε αν το να έχεις συγγενική σχέση με τον/την Πρόεδρο Δημοτικού ραδιοσταθμού αποτελεί το μόνο και ικανό εφαλτήριο για να γίνεις δημοτικός υπάλληλος;
Εννοείται ότι κάποιοι γίνονται δημοτικοί υπάλληλοι με βάση τον Νόμο, και με αυτούς δεν έχουμε πρόβλημα, αποτελούν όμως την σανίδα για να περάσουν στους Δήμους και άλλοι που δεν το δικαιούνται (χωρίς την απαιτούμενη προϋπηρεσία ή και χωρίς καν να εργάζονταν στο δημοτικό ραδιόφωνο).
Καλούμε κάθε δημοτικό άρχοντα να ελέγξει την νομιμότητα των αθρόων προσλήψεων ημετέρων την τελευταία μέρα του προηγούμενου χρόνου στους Δήμους. Καλούμε την Πολιτεία να βάλει τέρμα στη διπλοθεσία των δημοτικών υπαλλήλων που ‘εργάζονται’ και στα δημοτικά ραδιόφωνα (Ν.Π.Ι.Δ). Καλούμε τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης να παρέμβουν. Χάριν παραδείγματος αναφέρουμε το ΦΕΚ 2086 της 31ης Δεκεμβρίου 2010 τεύχος Β και την απόφαση Αριθμ. 133363/3766.
Προς το παρόν αυτά.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Μαρία Γεωργέα