Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η συγκέντρωση έξω από το ΙΚΑ της Καλογρέζας

Συγκέντρωση έξω από το ΙΚΑ της Καλογρέζας, που η κεντρική διοίκηση του ΙΚΑ σκοπεύει να κλείσει στα πλαίσια του τροϊκανού κλίματος περικοπών που υλοποιεί η κυβέρνηση, έκανε ο Δήμος της Νέας Ιωνίας, το απόγευμα της Παρασκευής. Αρκετοί συνταξιούχοι πήραν μέρος στη διαμαρτυρία, που όμως όπως παρατήρησαν πολλοί, μπορούσε να είχε οργανωθεί καλύτερα, να είχε γίνει ευρύτερα γνωστή στην πόλη και να είχε περισσότερο κόσμο.
Έγιναν σύντομοι χαιρετισμοί από τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο, (από την πλειοψηφούσα μίλησε ο δήμαρχος), εκτός της υποστηριζόμενης από το ΚΚΕ Λαϊκής Συσπείρωσης που δεν είχε παρουσία, ενώ απουσίαζε και το σωματείο των συνταξιούχων για παρεμφερείς πολιτικούς λόγους.
Επίσης διανεμήθηκε στους συγκεντρωμένους και διαβάστηκε από τη μικροφωνική, το δελτίο Τύπου της «Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Περιφέρεια Αττικής». Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, δεν απαντά στο αίτημα του Δήμου για συνάντηση. Ταυτόχρονα παραμένουν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η μεταφορά του κεντρικού ΙΚΑ Νέας Ιωνίας σε άλλο κτήριο.